Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS συμμετέχει στον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και στηρίζει την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

13 Οκτωβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

IKEAΣτο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, η ΙΚΕΑ στηρίζει ως επίσημος χορηγός τον 3ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος «ΜΕΑΣ Τρίτων», στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου.

Μετά τη συμμετοχή της στο 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», η ΙΚΕΑ συμμετέχει ενεργά και σε αυτό το ιδιαίτερο αθλητικό γεγονός με τη δική της ομάδα, την IKEA RUNNING TEAM.

Παράλληλα, η ΙΚΕΑ μέσω της συμμετοχής της στον αγώνα, στηρίζει το έργο του Συλλόγου Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» – Παράρτημα Θεσσαλονίκης.

Στην IKEA RUNNING TEAM θα συμμετέχουν και 5 επώνυμες μαμάδες. Η Τζένη Μπαλατσινού, η Ελένη Πετρουλάκη, η Αμαλία Κυπαρρίση, η Βάσω Νικοπολίδη και η Βιβή Μπασινά, θα τρέξουν στον μαραθώνιο των 5 χλμ, «για καλό σκοπό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS έχει ξεκινήσει από το 2009 ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και σχολείων στη Θεσσαλονίκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, αλλά και άλλων δράσεων με επίκεντρο και αποδέκτες τα παιδιά και τους νέους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

facebook.com/ikeagreece

#zoumemazi, #trexoumemazi #ikearunningteam

This entry was posted on Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, 2014 at 19:51 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply