ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝΒαριά ήττα με σκορ 10-0 γνώρισε η Εθνική Νέων στον δεύτερο και τελευταίο εκτός έδρας φιλικό αγώνα με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ελβετίας.

Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Τράσελ (17΄ , 57΄), Τουρκές (21΄ πέν., 45΄+2), Ζακάρια (30΄), Μπιτίκι (33΄), Χούνζικερ (48΄, 61΄), Ομπερλίν (75΄, 78΄).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική μας αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 38΄ λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Βατουσιάδη. Η καλύτερη στιγμή για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν το δοκάρι του Γιαλαμίδη στο 54΄.

ΕΛΒΕΤΙΑ: Χόφερ, Νγκουγέν (66΄ Γκαρσία), Μπιτίκι, Ελβέντι, Ζακάρια, Χούνζικερ (79΄ Ίτεν), Κούρσνερ, Ντομίνγκες (46΄ Παλιούκα), Τουρκές, Τράσελ (66΄ Ομπερλίν), Μιλοσάβλιεβιτς (79΄ Κλάινερ)

ΕΛΛΑΔΑ: Βασιλειάδης (65΄ Ηλιάδης), Πόζογλου (65΄ Τσολακίδης), Οικονόμου, Βατουσιάδης, Τσιμίκας (46΄ Γιαλαμίδης), Καραχάλιος, Δώνης (66΄ Μπαστακός), Ρούσσος, Αρναούτογλου (55΄ Μηλιώτης), Δεληγιαννίδης (46΄ Σάλιακας), Κουλούρης (46΄ Παπαδόπουλος)

«Όπως στο προηγούμενο ματς, έτσι και στο σημερινό ξεκινήσαμε νωθρά, με τη διαφορά ότι τώρα το πληρώσαμε, καθώς δεχθήκαμε γκολ σχεδόν σε κάθε επίθεση των αντιπάλων. Με το 5-0 στη ημίχρονο και το αριθμητικό μειονέκτημα επήλθε η κατάρρευση στο δεύτερο 45άλεπτο. Είχαμε απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά και έλλειψη πειθαρχίας. Οφείλουμε να αλλάξουμε νοοτροπία σε όλους τους τομείς αν θέλουμε να βελτιωθούμε. Ελπίζω η ήττα αυτή να γίνει ένα καλό μάθημα για όλους», σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Τζαλακώστας.

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.