Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Rihanna: Μέχρι και τα παπούτσια την έβαλαν να βγάλει στο αεροδρόμιο του Μαΐάμι!

Οκτώβριος 12th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να περάσει πέντε φορές από τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου

RihannaΜπορεί να είναι μια από τις πιο γνωστές και πλούσιες τραγουδίστριες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, ωστόσο, ακόμη και η…VIP Rihanna πρέπει να περνάει όλες τις τυπικές διαδικασίες, όταν ταξιδεύει.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την 26χρονη σταρ να αντιμετωπίζει μερικά… προβλήματα στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι, από όπου και ταξίδεψε την Πέμπτη.

Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να περάσει πέντε φορές από τον έλεγχο ασφαλείας του αεροδρομίου.

Φαίνεται πώς η εκρηκτική Rihanna «τρέλανε» τον μεταλλικό ανιχνευτή του σκάνερ, ο οποίος χτυπούσε κάθε φορά που περνούσε από αυτόν. Έτσι, αρχικά ο φρουρός της ζήτησε να βγάλει το μπουφάν της, στη συνέχεια να περάσει τα χέρια της χωριστά και μετά να βγάλει τα παπούτσια της.

Ωστόσο, η σταρ περίμενε υπομονετικά και πέρασε τον έλεγχο χωρίς να κάνει κανένα απολύτως παράπονο στον άντρα που την έλεγξε ή στους υπεύθυνους του αεροδρομίου…
πρώτο θέμα

This entry was posted on Κυριακή, Οκτώβριος 12th, 2014 at 12:35 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply