Η αθλήτρια Τζούζι Βερσάτσε σε μία πιρουέτα με τον επαγγελματία χορευτή είδε το προσθετικό της μέλος να εκτοξεύεται προς το κοινό

ΧΟΡΟΣΤο ζευγάρι είχε παραδοθεί στον ρυθμό, εκτελούσε την χορογραφία στην εντέλεια και ήταν έτοιμο να κάνει μία φιγούρα που είχε μελετήσει καλά. Ωστόσο, ένα απρόβλεπτο γεγονός προκάλεσε τη συγκίνηση και την αμηχανία της ίδια της χορεύτριας, αλλά και των συντελεστών της ιταλικής εκπομπής Ballando con le stelle στον τηλεοπτικό σταθμό Rai1.

Τη στιγμή που ο χορευτής Ραιμόντο Τόνταρο γυρνούσε στον αέρα την Τζούζι Βερσάτσε, ένα από τα δύο της προσθετικά πόδια εκτοξεύθηκε με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγα μέτρα μακριά από το ζευγάρι. Ο Τόνταρο μόλις συνειδητοποίησε ότι το προσθετικό μέλος της Βερσάτσε, που είναι μέλος της σπουδαίας οικογένειας μόδιστρων, σταμάτησε τη φιγούρα και αγκάλιασε σφιχτά τη νεαρή γυναίκα, η οποία δε μπορούσε να κρύψει την αμηχανία της. Παρόλα αυτά, ο επαγγελματίας χορευτής την αγκάλιασε σφιχτά και την χόρεψε τρυφερά στον αέρα, ενώ η παρουσιάστρια, Μίλι Καρλούτσι, όδευε προς το ζευγάρι.

Μετά το διαφημιστικό μήνυμα που έπεσε στον αέρα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ώστε να δοθεί η δυνατότητα στην Βερσάτσε να φορέσει και πάλι το προσθετικό της μέλος, το ζευγάρι χαμογελαστό εμφανίστηκε και πάλι μπροστά στις κάμερες και απολαμβάνοντας το χειροκρότημα του κοινού που θαύμασε το θάρρος της γυναίκας.

Η Τζούζι Βερσάτσε, έχασε τα πόδια της το 2005 σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, κι έκτοτε με προσπάθεια, πείσμα και επιμονή έχτισε τη ζωή της από την αρχή δίνοντας άλλο νόημα στην καθημερινότητά της αφού αποφάσισε να γίνει αθλήτρια του στίβου και μάλιστα συμμετείχε σε πολλές οργανώσεις, ακόμα και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.