ΑΕΙ - ΤΕΙ -ΦΟΙΤΗΤΕΣΑπό σήμερα  Πέμπτη ξεκινά η διαδικασία της υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για μετεγγραφές, από τους φοιτητές των ΑΕΙ και ΤΕΙ. Ο αριθμός εκείνων που θα μετακινηθούν δεν μπορεί να ξεπερνά το 10% του αριθμού των εισακτέων σε κάθε Σχολή ή Τμήμα.

Δικαίωμα υποβολής έχουν όσοι πέτυχαν μέσα από τις πανελλήνιες εξετάσεις της φετινής χρονιάς. Ο υποψήφιος θα πρέπει να προσέλθει σε οποιαδήποτε Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιδεικνύοντας το Δελτίο Αστυνομικής του Ταυτότητας ή το Διαβατήριο του (φυσική ταυτοποίηση), προκειμένου να δημιουργήσει τον προσωπικό του κωδικό ασφαλείας.

Με τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας και τον 8-ψηφίο κωδικό Πανελληνίων Εξετάσεων, ο υποψήφιος υποβάλλει την ηλεκτρονική αίτησή του μέσω της ιστοσελίδας του Υ.ΠΑΙ.Θ. (http://solon.it.minedu.gov.gr). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.