Τελευταία στιγμή η απόφαση στον ΠΑΟ για τη συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΧωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, την Πέμπτη στις 21:30 (ΑΝΤ1) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Γιώργο Πρίντεζη να προπονείται κανονικά έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον ερεθισμό στην ποδοκνημική, ενώ η προπόνηση έγινε παρουσία και του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ πήγε στο ΣΕΦ χωρίς να μιλήσει στους παίκτες, κάτι που συνηθίζει να κάνει πριν από κάθε μεγάλο ματς της ομάδας.

Έτσι, οι μοναδικοί απόντες από το «αιώνιο» ντέρμπι, είναι οι «γνωστοί» Τρεμέλ Ντάρντεν και Ιωάννης Παπαπέτρου που έχουν τραυματιστεί εδώ και αρκετό καιρό.

Τελευταία στιγμή η απόφαση για τη συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ

Τελευταία στιγμή η απόφαση για τη συμμετοχή του Τζέιμς ΓκιστΤην τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς η συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των Πρασίνων ακολούθησε και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα προπόνησης για να μην ταλαιπωρήσει τον λαβωμένο ώμο του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ των «αιωνίων».

Ατομικό ακολούθησαν και οι τραυματίες Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ενώ ο ΝτεΜάρκους Νέλσον αναχώρησε για τις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ, «ο Αμερικανός γκαρντ θεώρησε καλύτερο, να υποβληθεί σε επέμβαση στη κνήμη από εξειδικευμένο γιατρό στις ΗΠΑ από το να εξακολουθήσει τη συντηρητική του αγωγή».

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.