f1«Κρίσιμη, αλλά σταθερή» είναι η κατάσταση της υγείας του Ζιλ Μπιανκί, ο οποίος τραυματίστηκε στη διάρκεια του ιαπωνικού γκραν πρι της Φόρμουλα 1, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος Τύπου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), Ματέο Μποντσιάνι.

Ο εκπρόσωπος προέβη σε δηλώσεις μπροστά από το νοσοκομείο στο Γιοκαΐτσι, όπου νοσηλεύεται ο οδηγός της Marussia, μετά από σχετικό αίτημα των γονιών του 25χρονου Γάλλου, οι οποίοι έφτασαν λίγο νωρίτερα.

«Καταλαβαίνετε καλά, είναι πολύ πολύ σοβαρή η κατάσταση» πρόσθεσε συγκινημένος ο Μποντσιάνι, επειδή βρίσκεται πολύ κοντά στον Μπιανκί, αφού πρώτα μίλησε εν συντομία σε αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά στους δημοσιογράφους που περίμεναν γι’ αρκετές ώρες έξω από το νοσοκομείο.

Ο Μποντσιάνι διευκρίνισε ότι δεν είναι γιατρός και πως έκανε αυτή τη δήλωση μετά το αίτημα των γονιών του Ζιλ Μπιανκί, «οι οποίοι δεν αισθάνονταν (ικανοί) να μιλήσουν στον Τύπο».

«Κρίσιμη, αλλά σταθερή» η κατάσταση του Μπιανκί

Ο Φιλίπ και η Κριστίν Μπιανκί έφτασαν νωρίς το απόγευμα στο νοσοκομείο, κάνοντας το ταξίδι για την Ιαπωνία από τη Νίκαια μέσω Ντουμπάι, ενώ θα συναντήσουν την ομάδα των γιατρών, οι οποίοι φροντίζουν τον γιο τους, που οδηγεί το μονοθέσιο της Marussia από το 2013.

Σοκαριστικό βίντεο από το ατύχημα του Ζιλ Μπιανκί

Ένας θεατής κατέγραψε τη στιγμή του ατυχήματος του Ζιλ Μπιανκί στο γκραν πρι της Σουζούκα, στιγμιότυπο το οποίο δεν κατέγραψαν οι κάμερες που κάλυπταν τηλεοπτικά τον αγώνα.

Όπως φαίνεται, ο Γάλλος οδηγός πηγαίνει σχεδόν… αφρενάριστος και πέφτει στο πίσω μέρος της μπουλντόζας που απομακρύνει ένα άλλο μονοθέσιο που είχε προηγουμένως πέσει στα προστατευτικά ελαστικά.

Δείτε τη στιγμή του ατυχήματος:

sports.in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.