εγνατια οδο 5 10 14Το τροχαίο σημειώθηκε, στις 10:20 πμ, στο ύψος του κόμβου της Βέροιας στην Εγνατία Οδό, όταν νταλίκα έπεσε πάνω σε ουρά σταματημένων αυτοκινήτων στην Εγνατία οδό με κατεύθυνση προς την Θεσσαλονίκη.
,


Τα αυτοκίνητα (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 35 αυτοκίνητα), είχαν μαζευτεί εξαιτίας του γεγονότος ότι ο δρόμος ήταν κλειστός και στις δύο κατευθύνσεις. Σύμφωνα με καταγγελίες ακροατών, ο δρόμος έκλεισε λόγω έργων της ΔΕΗ και δεν υπήρχε καμία προειδοποίηση ή σήμανση από την τροχαία.

Φωτογραφίες από seleo.gr,24oresimathia.gr:

Νέες φωτογραφίες από το σημείο του πολύνεκρου ατυχήματος- Στους 22 οι τραυματίες

troxaioveria1

εγνατια οδο 5 10 14

Τέσσερις νεκροί είναι ο έως τώρα απολογισμός του δυστυχήματος, σύμφωνα με τον διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθο Αθανασόπουλο, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Δυστυχώς ο αριθμός ανέβηκε στους 5 νεκρούς αφού το απόγευμα, ένας 60χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Άλλοι 23 τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε επίσης σε δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Υπάρχουν σε ορισμένα αυτοκίνητα εγκλωβισμένοι οδηγοί, με τους οποίους υπάρχει επικοινωνία και γίνεται προσπάθεια να τους απεγκλωβίσουν!

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο οδηγός της νταλίκας, ρουμανικής καταγωγής, αμέσως μετά το τροχαίο πήρε τα χαρτιά του και εξαφανίστηκε, όμως αργότερα εντοπίστηκε και συλλήφθη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για αλλοδαπό οδηγό, ο οποίος κρατείται στη Βέροια και αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και για ποιον λόγο έπεσε πάνω στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.

ΔΕΙΤΕ: Φωτογραφία αναγνώστη από τη καραμπόλα θανάτου στην Εγνατία

Η κυκλοφορία στην Εγνατία έχει διακοπεί, για να μπορέσουν να προσεγγίσουν ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα για να συμβάλλουν στους απεγκλωβισμούς και τη μεταφορά των τραυματιών.

Η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά Εθνική Κοζάνης.

ANT1 και MEGA:



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.