Εμφύλιος στην Αγίου Κωνσταντίνου

ΚΟΥΒΕΛΗΣΝα μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα ζήτησε η κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ από τον Φώτη Κουβέλη, έπειτα από συνεδρίαση το βράδυ της Παρασκευής κι ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη από την Πέμπτη το συνέδριο του κόμματος.

Σε παρακείμενη αίθουσα του «ΣΙΝΕ Κεραμεικός», όπου διεξάγεται το συνέδριο, οι βουλευτές συνεδρίασαν ατύπως και συμφώνησαν να θέσουν το αίτημά τους στον κ. Κουβέλη, τον οποίο ενημέρωσαν λίγο αργότερα.

Ο Φώτης Κουβέλης είχε υποβάλει παραίτηση από τη θέση του προέδρου μετά την συντριβή των ευρωεκλογών, αλλά ταυτόχρονα είχε θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοινοβουλευτική ομάδα αναμένει την απάντηση του κ. Κουβέλη, ωστόσο εκτιμάται πως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ θα επιμείνει στην θέση του να είναι και πάλι υποψήφιος.

Σε περίπτωση, ωστόσο, που ο κ. Κουβέλης δεχτεί να αποχωρήσει, υποψήφιοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα είναι ο Νίκος Τσούκαλης ή ο Γιάννης Πανούσης.

Στην περίπτωση που ο κ. Κουβέλης δεν απέχει από τη διαδικασία -κατά τις ίδιες πληροφορίες- απέναντί του θα έχει το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρη Λουκά.

Το Σάββατο σύνεδροι ζήτησαν από τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Αναγνωστάκη να ενημερώσει το σώμα για το τι ακριβώς έγινε το βράδυ της Παρασκευής, ενώ κάποιοι χαρακτήρισαν την ενέργεια των βουλευτών «πραξικόπημα» και τους ζήτησαν να παραιτηθούν.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.