ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣΕπιστολή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, έστειλε ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης με αφορμή τα όσα ακούστηκαν στην συνέντευξη του πρώην Δημάρχου Γρεβενών Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Διαβάστε τι γράφει:

Λίγες μόνο ημέρες κράτησε η αναμενόμενη “αγγελική” πολιτική συναίνεση του κ. Κουπτσίδη. Στη συνέντευξη που παραχώρηση χθες, μοιραία εκδήλωσε με τον χείριστο τρόπο τα στερητικά σύνδρομα του εξουσιασμού που τον διακατέχει, χρησιμοποιώντας κατά την προσφιλή του συνήθεια αήθεις χαρακτηρισμούς για πρόσωπα που δημοκρατικά επέλεξε η κοινωνία να τον αντικαταστήσουν, ενώ παράλληλα έδωσε ένα ακόμα, από τα πολλά του, επικοινωνιακά σόου στηριζόμενο στη “δημιουργική λογιστική” της θητείας του που έφερε τον Δήμο Γρεβενών στην κατάσταση που σήμερα βρίσκεται.
Προφανώς και δεν βασιζόμαστε σε αυτόν για να προχωρήσουμε το έργο μας προς όφελος των πολιτών μιας και για την πολιτική του ικανότητα κρίθηκε από τους ίδιους, για τη δε διαχειριστική του θα αποφανθούν σύντομα οι αρμόδιοι.

Γεώργιος Δασταμάνης
Δήμαρχος Γρεβενών

One thought on “Γεώργιος Δασταμάνης: Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης χρησιμοποίησε αήθεις χαρακτηρισμούς …”
  1. Και οι δυο τραγικοι. ειδικα ο “κυριος” Δασταμανης που εχει βαλει το μπλογκ του να κακολογει και να γραφει συνεχεια τα χειροτερα πραγματα με φημες και αοριστολογιες…

    Και οταν του απαντουν κανει αυτη τη δηλωση… Πραγματικα τραγικοι ανθρωποι.

    Δειτε ποιους ψηφισατε εσεις το 85%

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.