Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δείτε τι βρήκαν μέσα σε μια 18χρονη κοπέλα

1 Οκτωβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Παραλίγο να πεθάνει

PARAKSENAΜια νεαρή κοπέλα από το Κιργιστάν δεν μπορούσε να πιει ούτε ένα ποτήρι νερό χωρίς να της προκληθεί κάποιο πρόβλημα υγείας.

Η Ayperi Alekseeva επί χρόνια έτρωγε τρίχες και κλωστές που έβρισκε στο χαλί, ενώ μασούσε και τις άκρες των μαλλιών της, αναφέρει η Daily Mail.
Όταν τελικά χρειάστηκε τη βοήθεια των γιατρών, εκείνοι έπαθαν σοκ όταν έβγαλαν από μέσα της μια τεράστια μάζα από τρίχες, βάρους περίπου 4 κιλών!

Όπως είπαν οι γιατροί, πρόκειται για την πρώτη φορά που βρίσκει κανείς στα ιατρικά χρονικά μια τόσο μεγάλη μάζα από τρίχες μέσα σε άνθρωπο, ενώ τόνισαν ότι η κοπέλα, που αδυνατούσε να φάει και να πιει, θα μπορούσε να πεθάνει αν δεν γινόταν το έκτακτο χειρουργείο.

Οι γονείς της ανησυχούσαν για την πορεία της υγείας της 18χρονης, ωστόσο δεν φαντάζονταν πόσο σοβαρή ήταν η κατάστασή της.

Ευτυχώς, η Alekseeva αναρρώνει και σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι της.

This entry was posted on Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου, 2014 at 21:56 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply