Δείτε στοιχεία και πιθανές 11άδες (videos)

ΜΕΣΗΔύο πολύ μεγάλα ματς έχει το πρόγραμμα της Τρίτης για την 2η αγωνιστική του Champions League, με την Παρί Σεν-Ζερμέν να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Σίτι να φιλοξενεί την Ρόμα.

Η δράση ξεκινά στις 19:00 με το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν, το ΑΠΟΕΛ περιμένει τον Άγιαξ, ενώ ο Μοουρίνιο λέει πως θα ξεκινήσει στην Λισαβόνα με Ντιέγκο Κόστα.

Το πρώτο στις 19:00, χωρίς κόσμο

Η αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την Μπάγερν είναι η πρώτη φετινή που ξεκινά στις 19:00, ενώ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας των Ρώσων.

Ο Λεονίντ Σλούτσκι δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Τζαγκόεβ και Βέρνμπλουμ, όπως και στους τραυματίες Τσάουνα, Ελμ, Βιτίνιο και Παντσένκο. Από την άλλη δεν έχει στην διάθεσή του ο Πεπ Γκουαρντιόλα τους Σβάινσταϊγκερ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Μπάντστουμπερ, Χάβι Μαρτίνεθ και Ριμπερί, ίσως και τον Τζερόμ Μπόατενγκ.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΤΣΣΚΑ: Akinfeev; Fernandes, V Berezutski, Ignashevich, Schennikov; Tošić, Natcho, Eremenko, Milanov; Musa, Doumbia.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Neuer; Rafinha, Boateng, Dante, Alaba; Lahm, Alonso; Robben, Müller, Götze; Lewandowski.

Έλληνες στο Μάντσεστερ

Η Ρόμα των τριών διεθνών Ελλήνων μετά τον θρίαμβο με την ΤΣΣΚΑ δίνει ίσως το πιο κρίσιμο ματς με την Σίτι στο Μάντσεστερ, με τους “τζαλορόσι” να έχουν μία νίκη σε 14 ματς στην Αγγλία και τον Τότι καμία.

Σίγουρα βασικός θα είναι ο Μανωλάς, καθώς είναι τραυματίες οι Αστόρι και Καστάν, όπως και οι Στρόουτμαν, Ντε Ρόσι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Ιτούρμπε και Ντε Σάνκτις. Νοκ-άουτ για τους “πολίτες” είναι ο Νασρί, ενώ ο Πελεγκρίνι ίσως δεν έχει τελικά στην διάθεσή του και τους Νάστασιτς, Γιόβετιτς και Φερνάντο.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΣΙΤΙ: Hart; Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy; Touré, Fernandinho; Navas, Silva, Milner; Agüero.

ΡΟΜΑ: De Sanctis; Maicon, Yanga-Mbiwa, Manolas, Torosidis; Pjanić, Keita, Naninggolan; Florenzi, Totti, Gervinho.

Το μεγάλο ματς στο ΠαρίσιΤο Παρί Σεν-Ζερμέν – Μπαρτσελόνα είναι σαφώς το σπουδαίο ματς της αγωνιστής, ενώ η ανικανότητα των Γάλλων να μην πάρουν τρεις βαθμούς στο Άμστερνταμ το κάνει ακόμη πιο κρίσιμο.Σημαντικές οι απουσίες των Παριζιάνων, καθώς δεν παίζουν σίγουρα οι Ιμπραχίμοβιτς και Λαβέτσι, όπως πιθανότατα και Τιάγκο Σίλβα. Χωρίς προβλήματα ουσιαστικά η “Μπάρτσα”, καθώς μόνο οι Ραφίνια και Ντόουγκλας είναι στο απουσιολόγιο του Λουίς Ενρίκε.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΠΑΡΙ ΣΖ: Sirigu; Van der Wiel, David Luiz, Marquinhos, Maxwell; Verratti, Thiago Motta, Matuidi; Pastore, Cavani, Lucas.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Ter Stegen; Alves, Mathieu, Piqué, Alba; Busquets, Iniesta, Rakitić; Pedro, Messi, Neymar.

Η πιο μεγάλη ώρα για ΑΠΟΕΛ

Το πιο σημαντικό ματς για το ΑΠΟΕΛ στον όμιλο είναι αυτό στην Κύπρο με τον Άγιαξ, ματς που πρέπει να πάρει για να ελπίζει για 3η θέση ή και ακόμη για το θαύμα της πρόκρισης στους “16”.

Αλεξάνδρου και Παπάζογλου οι απουσίες για τον Γιώργο Δώνη, ενώ από την άλλη ο Φρανκ ντε Μπουρ δεν έχει στην διάθεσή του τους Φίσερ, Μούριτς, ίσως και Σένε.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΑΠΟΕΛ: Pardo; Mário Sérgio, Carlão, João Guilherme, Antoniades; Morais, Vinicius; Tiago Gomes, De Vincenti, Aloneftis; Sheridan.

ΑΓΙΑΞ: Cillessen; Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen; Klaassen, Viergever, Zimling; El Ghazi, Sigthórsson, Schöne/Andersen.

 

Λισαβόνα με Ντιέγκο Κόστα

Ο Ζοζέ Μοουρίνιο ανέφερε πως ο Ντιέγκο Κόστα θα είναι στην 11άδα της Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά άλλωστε είναι εκτός “μάχης”, όπως και ο Ραμίρες, ενώ από την άλλη οι Πορτογάλοι δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και ο Μάρκο Σίλβα περιμένει το μεγάλο αστέρι, ο Νανί, να οδηγήσει την ομάδα σε ιστορική νίκη.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Rui Patrício; Cédric, Maurício, Sarr, Jonathan Silva; William, Adrien, João Mário; Carrillo, Nani, Slimani.

ΤΣΕΛΣΙ: Čech; Ivanović, Terry, Cahill, Luis; Matić, Fàbregas; Willian, Oscar, Hazard; Costa.

Το πρώτο ταξίδι της ΜάριμπορΣτο Γκέλζενκιρχεν είναι το πρώτο εκτός έδρας ματς της Μάριμπορ στην διοργάνωση εδώ και 15 χρόνια, με την Σάλκε να προέρχεται από τη νίκη στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ.Ο Γενς Κέλερ δεν έχει στη διάθεσή τους Χέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Κολάσινατς, Γκορέτσκα, Κίρχοφ, Φαρφάν, Γκίφερ και Σαμ, ίσως όμως και τον Ουτσίντα που είναι ανέτοιμος. Αντιθέτως, κανένα αγωνιστικό πρόβημα δεν έχει ο Άντε Σίμουντζα.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΣΑΛΚΕ: Fährmann; Höger, Matip, Neustädter, Fuchs; Boateng, Aogo; Clemens, Meyer, Draxler; Huntelaar.

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Handanovič; Stojanovič, Rajčevič, Šuler, Viler; Vršič, Mertelj, Filipović, Bohar; Ibraimi, Tavares.

Ουκρανία μετά την 6άραΗ Πόρτο στο Λβιβ αντιμετωπίζει την Σαχτάρ, όπου με “διπλό” θα κάνει άλμα πρόκρισης, προερχόμενη και από εντυπωσιακό 6-0 επί της ΜΠΑΤΕ.Καλό αποτέλεσμα στην πρεμιέρα είχαν και οι Ουκρανοί (0-0 στο “Σαν Μαμές” με Μπιλμπάο), ενώ από μία απουσία έχουν οι ομάδες, τον Καζεμίρο ο Λοπετσέγι για την Πόρτο και τον Κρίβτσοβ ο Λουτσέσκου για την Σαχτάρ (αμφίβολος ο Κούτσερ).

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΣΑΧΤΑΡ: Pyatov; Srna, Rakitskiy, Kucher, Azevedo; Stepanenko, Fernando; Douglas Costa, Alex Teixeira, Taison; Luiz Adriano.

ΠΟΡΤΟ: Fabiano; Danilo, Maicon, Martins Indi, Alex Sandro; Rúben Neves, Óliver Torres, Herrera; Tello, Brahimi, Jackson.

Ντεφορμέ στο Μπορίσοβ . ΜΠΑΤΕ και Μπιλμπάο είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ο χαμένος του ματς στο Μπορίσοβ θα έχει πρόβλημα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μόνο τον Ακέτσε δεν έχει στην διάθεσή του, ενώ ο Αλεκσάντρ Γερμακόβιτς δεν υπολογίζει στον Λιχταρόβιτς, με αμφίβολη να είναι η συμμετοχή του Ροντιόνοβ.

Πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΑΤΕ: Chernik; Khagush, Filipenko, Polyakov, Mladenović; A Volodko, Aleksievich, Olekhnovich; Pavlov; Gordeychuk, Rodionov.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Iraizoz; De Marcos, Gurpegi, Laporte, Balenziaga; Iturraspe, Rico, Beñat, Susaeta, Muniain; Aduriz.

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑΌλα τα ματς στην 1η μέρα της 2ης αγωνιστικής του Champions League ξεκινούν στις 21:45, εκτός από το ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν που ξεκινά στις 19:00.Στην καρτέλα με το πρόγραμμα που ακολουθεί υπάρχει και το τηλεοπτικό κανάλι που μπορείτε να δείτε Live τα ματς.Σε όσα δεν αναφέρεται κανάλι θα είναι στο “λεπτό προς λεπτό” του Novasports 4.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης:

Group E

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπάγερν (19:00) [Novasports 2]Μάντσεστερ

Σίτι – Ρόμα [Novasports 1]

Group F

Παρί Σεν-Ζερμέν – Μπαρτσελόνα [Novasports 2]

ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ [Novasports 3]

Group G

Σπόρτινγκ – Τσέλσι [Novasports 6]

Σάλκε – Μάριμπορ [Novasports 7]

Group H

Σαχτάρ – Πόρτο

ΜΠΑΤΕ – Μπιλμπάο

Οι βαθμολογίες

Group E

1. Ρόμα 3 (5-1)

2. Μπάγερν (1-0)

3. Μάντσεστερ Σίτι 0 (0-1)

4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0 (1-5)

Group F

1. Μπαρτσελόνα 3 (1-0)

2. Άγιαξ 1 (1-1)

3. Παρί Σεν-Ζερμέν 1 (1-1)

4. ΑΠΟΕΛ 0 (0-1)

Group G

1. Τσέλσι 1 (1-1)

2. Σάλκε 1 (1-1)

3. Μάριμπορ 1 (1-1)

4. Σπόρτινγκ 1 (1-1)

Group H

1. Πόρτο 3 (6-0)

2. Μπιλμπάο 1 (1-1)

3. Σαχτάρ 1 (1-1)

4. ΜΠΑΤΕ 0 (0-6)

Φώντας Σέμπρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.