Συλληπητήριο μήνυμα του ΠΥΡΣΟΥ
ΤΑΚΗΣ ΛΙΑΚΟΣ -ΑΕΤΟΣ ΓΡΕΒΕΝΑ
Η οικογένεια των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πυρσού Γρεβενών θρηνεί την
απώλεια του εκλεκτού μέλους της Δημήτρη Λιάκου.

Ο εκλιπών, πληθωρική προσωπικότητα διετέλεσε Γενικός Αρχηγός της ιστορικής μας ομάδας για πολλά χρόνια με πολλές επιτυχίες.
Με τον ιδιαίτερο ξεχωριστό και μοναδικό του τρόπο βρισκόταν δίπλα σε όλους.
Στο πιο μεγάλο του ταξίδι θα τον συνοδεύει η αγάπη μας.
Θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας .
Καλό σου ταξίδι άρχοντα Τάκη!!

Συλληπητήριο μήνυμα του ΠΥΡΣΟΥ
Η μεγάλη οικογένεια του Πυρσού Γρεβενών θρηνεί την απώλεια του συμπολίτη μας Δημήτρη Λιάκου , η ψυχή του οποίου ταξιδεύει , εδώ και μερικές ώρες στο δικό της παράδεισο.

Ο εκλιπών υπηρέτησε το σωματείο μας από πολλές θέσεις , με χαρακτηριστικότερη την θέση του Γενικού Αρχηγού την περίοδο 1985-1986 , όταν και η ομάδα μας ανήλθε στη Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Πληθωρικός , ιδιαίτερος, ευλογημένος , εστέτ , ευθυτενής και αγέρωχος , είχε τον δικό του τρόπο να ανατάσσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών μέσα στα αποδυτήρια . Η αγάπη του για την ομάδα υπήρξε ανιδιοτελής και άξια θαυμασμού .

Ως εκ τούτου αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από τους παίκτες αλλά και από τους φιλάθλους των Γρεβενών.Μοναδική persona , έδωσε μια αδυσώπητη μάχη με το χάρο επειδή πίστευε ακράδαντα ότι η μάχη είναι ίδιον των ΑΝΤΡΩΝ. Η διοίκηση του Πυρσού , το ποδοσφαιρικό δυναμικό και οι φίλαθλοι του σωματείου αποχαιρετούν έναν δικό τους άνθρωπο.Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΑΚΟ καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο.Αθάνατος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.