Ο Πρωτέας Γρεβενών θα συμμετάσχει σ΄ενα πολύ σημαντικό τουρνουά, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 27& 28 Σεπτεμβρίου στα Τρίκαλα.

Οι Δαναοί σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων διοργανώνουν το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά “Ιωάννης Καποδίστριας” στη μνήμη του πρώτου Έλληνα Κυβερνήτη, πατέρα του Ελληνικού Έθνους και Αγίου της πολιτικής. Το τουρνουά ξεκινά την ημέρα της επετείου της δολοφονίας (27-9-1831) του Έλληνα Κυβερνήτη, με εκκλησιασμό και τρισάγιο στη μνήμη του, νωρίς το πρωί του Σαββάτου και θα ολοκληρωθεί την επόμενη ημέρα.

Τα αγωνιστικά του τουρνουά θα ξεκινήσουν το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι ομάδες της Δόξας Λευκάδος(Α2 Εθνική Κατηγορία), του Φοίνικα Λάρισας (Β’ Εθνική), του Πρωτέα Γρεβενών (Γ’ Εθνική) και φυσικά η ομάδα των Δαναών που είναι και διοργανωτής του τουρνουά.Τα έσοδα του τουρνουά (εισιτήριο 1 ευρώ) θα διατεθούν στο Σύλλογο Φλόγα (Συλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια).

Το αναλυτικό πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου
Πρωί 9:00 – 10:00 – Εκκλησιασμός και Τρισάγιο στη μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια
16:30 – 18:20 – ΔΑΝΑΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

18:20 – Τελετή Έναρξης Τουρνουά
18:30 – 20:30 – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΟΣ

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου

11:00 – 12:45 – Μικρός Τελικός
Απονομή Μικρού Τελικού
13:00 – 15:00 – Μεγάλος Τελικός

Απονομή Μεγάλου Τελικού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.