Επτά νίκες και μια ισοπαλία

mpalaΗ Αναγέννηση Άρτας επικράτησε 2-0 απέναντι στα Λευκάδια και τα Τρίκαλα νίκησαν 2-1 τον Θεσπρωτό.

Από εκεί και πέρα, με το ίδιο αποτέλεσμα 2-0 ολοκληρώθηκαν τα παιχνίδια του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με τον Πυρσό Γρεβενών και του Εθνικού Φιλιππιάδας με τον Οπούντιο Μαρτίνου, ενώ 2-1 τελείωσαν οι αγώνες της ΑΕ Καραϊσκάκη με τον Οικονόμο Τσαριτσάνη και της Κοζάνης με τον Πύρασο.

Ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε 1-0 του Δωτιέα Αγιάς και στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, Μακροχώρι και Βατανιακός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

Πιάνοντας καλή απόδοση, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, όταν και σημείωσε δυο τέρματα ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας επικράτησε εντός έδρας του Πυρσού Γρεβενών με σκορ 2-0, διπλασιάζοντας τις φετινές επιτυχίες του.

Αποτελέσματα 2ης Αγωνιστικής
Θεσπρωτός ΑΟ Τρίκαλα 1 – 2
Μακροχώρι Βατανιακός 1 – 1
ΑΕ Καραϊσκάκης Οικονόμος Τσαριτσάνης 2 – 1
Κοζάνη Πύρασος 2 – 1
Ρήγας Φεραίος Δωτιέας Αγιάς 1 – 0
Λευκάδια Αναγέννηση Άρτας 0 – 2
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας Πυρσός Γρεβενών 2 – 0
Εθνικός Φιλιππιάδας Οπούντιος Μαρτίνου 2 – 0

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πυρσός Γρεβενών 2-0

Το συγκρότημα του Απόστολου Στύλου δεν κατάφερε να βρει στο πρώτο 45λεπτο τους διαδρόμους προς την περιοχή του τερματοφύλακα Κοσμίδη των φιλοξενουμένων ο οποίος αναδείχθηκε σε κορυφαίο για την ομάδα των Γρεβενών με τις επεμβάσεις του. Στην επανάληψη όμως η ποιότητα που διαθέτει μεσοεπιθετικά ήταν που του έδωσε το τρίποντο.

Φάσεις και γκολ

Στο 13′ το σούτ του Μακράκη μετά από πάσα του Παυλίδη απομάκρυνε με τα πόδια ο Κοσμόδης σε κόρνερ.

Στο 18′ Ο Σακελαρίδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ – φάουλ του Κιοσέογλου.

Στο 28′ νέα επέμβαση του Κοσμίδη σε πλασε του Σπύρου Μακράκη.

Στο 47’οι γηπεδούχοι κερδίζουν πέναλτι σε κράτημα του Παυλίδη μέσα στην περιοχή από αμυντικό των φιλοξενουμένων και ο Μακράκης «ψύχραιμα» έγραψε το 1-0 απ’ την άσπρη βούλα.

Στο 73′ Ο Νάκας πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του Κοσμίδη, όμως ο τελευταίος πέταξε την μπάλα κόρνερ με υπερένταση.

Στο 83΄ το γυριστό σουτ του Ραπτόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοσμίδη και ενα λεπτό αργότερα ο Νάκας με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό και δίκαιο 2-0.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (Απ.Στύλος): Σακελαρίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Δημητρίου, Τσαγκαράκης, Οικονόμου, Παυλίδης, Κωτσιαρίδης (79’Ραπτόπουλος), Γασπαράτος (46’Νάκας), Μακράκης, Καραγκούνης (83’Γελαδάρης)

ΠΥΡΣΟΣ  ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Γ.Γεωργιάδης): Κοσμίδης, Δημητριάδης, Μποζιάρης, Λάλος Θ.,Κυριακίδης, Τσιάτσιος, Τζερεμές (57΄Καρράς), Χαραλαμπίδης, Λάλος Π.,Κιοσέογλου, Παπακώστας(72’Δούμας).

mikriliga, onsports

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.