Παγκόσμια «πρώτη» σήμερα για το iPhone 6 στα καταστήματα των ΗΠΑ, Ιαπωνίας, Καναδά, Γαλλίας, Γερμανίας. Ξενύχτι και ουρές με τα λεφτά στα χέρια. Δείτε φωτογραφίες.

IPHONE6 3Το Τόκιο ήδη «κρατάει» στα… χέρια του το νέο iPhone 6 και το νεό iPhone 6 Plus, με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία να αναφέρουν πως ο κόσμος καθόταν επί ώρες στην ουρά με τα λεφτά στα χέρια έτσι ώστε να αγοράσει το νέο «θαύμα» της Apple.

Μάλιστα αρκετοί αγόραζαν δεκάδες νέα iPhones είτε για τους φίλους τους και τους δικούς τους ανθρώπους, είτε για να τα πουλήσουν στην Κίνα, όπως αναφέρει το Reuters, φεύγοντας με τα χέρια τους γεμάτα σακούλες από το Apple Store, και με τεράστια ικανοποίησ ζωραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Εντωμεταξύ, στη Νέα Υόρκη ακόμη περιμένουν καρτερικά το άνοιγμα των καταστημάτων, έχοντας ξενυχτήσει στην ουρά έτσι ώστε να αγγίξουν από τους πρώτους, το νέο και πολλά υποσχόμενο smartphone της Αpple.

Ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε στο τέλος της ημέρας, πόσα.. εκατομμύρια iΡhones πουλήθηκαν στην παγκόσμια πρώτη σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη και Βρετανία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως την προσεχή εβδομάδα και στις 26 Σεπτεμβρίου η Apple θα εγκαινιάσει τις πωλήσεις των νέων iPhone σε επιπλέον είκοσι αγορές: Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Ιρλανδία, Ιταλίας, Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδίας, Νορβηγία, Πορτογαλίας, Κατάρ, Ρωσίας,Σαουδική Αραβία, Ισπανίας, Σουηδίας, Ελβετίας, Ταϊβάν, Τουρκία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτων.

Τέσσερα εκατομμύρια iPhone 6 Plus και iPhone 6 παραγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια 24 ωρών την περασμένη Παρασκευή, δηλαδή διπλάσια από την αντίστοιχη διαδικασία για τα προηγούμενα μοντέλα 5 και 5s.

IPHONE 6 7 IPHONE6 1 IPHONE6 2 IPHONE6 3 IPHONE6 4 IPHONE6 5 IPHONE6 6 IPHONE6 8

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.