Το πέρασμα του χρόνου αφήνει τα ανεξίτηλα σημάδια του στην επιδερμίδα μας, με τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες να κάνουν σταδιακά την εμφάνισή τους όσο μεγαλώνουμε.

MELIΟι ενέσεις μπότοξ και υαλουρονικού οξέος είναι δύο εξαιρετικά δημοφιλείς αλλά αρκετά δραστικές μέθοδοι αντιμετώπισης των ρυτίδων. Αν φοβάστε τις ενέσεις ή απλώς θέλετε να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας στο σπίτι, μπορείτε να φτιάξετε μια πανεύκολη μάσκα προσώπου με μέλι και αυγό.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα ασπράδι αυγού και μία κουταλιά του γλυκού μέλι. Το ασπράδι συσφίγγει την επιδερμίδα, ενώ το μέλι ενυδατώνει σε βάθος και παράλληλα «κλειδώνει» την υγρασία στο δέρμα.

Μπορείτε να προσθέσετε επίσης 4 σταγόνες έλαιο από μάραθο και 4 σταγόνες έλαιο από σανδαλόξυλο. Ο μάραθος αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενώ το σανδαλόξυλο ενισχύει τους δεσμούς μεταξύ των συνδετικών ιστών του δέρματος κι έτσι βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος.

Καθαρίστε απαλά το πρόσωπο πριν απλώσετε τη μάσκα. Την αφήνετε να δράσει για 20 λεπτά και ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό.

onmed

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.