Σύμφωνα με την Αμερικανική Γεωλογική Εταιρεία
AMERIKHΕίναι σκληρό για κάποιους να δεχτούν την πραγματικότητα και το πόσο έχει επηρεάσει η αλλαγή του περιβάλλοντος τη γεωφυσιολογία των ακτών των ΗΠΑ, και ειδικά της Λουιζιάνα.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Γεωλογική Εταιρεία, η πολιτεία της Λουιζιάνα έχασε πάνω από 1.900 τετραγωνικά μίλια εδάφους μεταξύ των ετών 1932 και 2000 – έκταση ίση με ολόκληρη την Πολιτεία του Ντέλαγουερ.

Η Λουιζιάνα βυθίζεται μέρα με την ημέρα στον Κόλπο του Μεξικού, με την εξαφάνισή της να είναι θέμα χρόνου και με τις Αρχές να είναι αδύνατο να αντιδράσουν.

Ένα γήπεδο ποδοσφαίρου χάνεται κάθε ώρα στη Λουιζιάνα, με τον Bob Marshall, βραβευμένο με Pulitzer δημοσιογράφο της εφημερίδας Times-Picayune της Νέας Ορλεάνης, να σημειώνει πως η Πολιτεία βουλιάζει πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη περιοχή του πλανήτη.

Συνήθως η Πολιτεία της Λουιζιάνα εμφανίζεται στους αμερικανικούς χάρτες να έχει το χαρακτηριστικό σχήμα μπότας, όμως στην πραγματικότητα αυτό το σχήμα δεν υπάρχει.

newmoney

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.