DSC06541Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις των δύο πρώτων ημερών της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για το Δήμο Γρεβενών.

Το απόγευμα της Τετάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο Γρεβενών με τη συνδρομή του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης έλαβε χώρα επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα «Το ποδήλατο ως βιώσιμο μέσο μετακίνησης» ενώ στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη θεατρική παράσταση «Ο Τρομάρας» της θεατρικής ομάδας «Οι Άστεγοι».

DSC06381 DSC06482 DSC06395

DSC06346Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γρηγόρης Γιαννόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Πέτρου, κ. Χρήστος Τριγώνης και κ. Γρηγόρης Φαρμάκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Στέργιος Πουρνάρας, εκπρόσωποι συλλόγων, υπηρεσιακοί και θεσμικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου.

DSC06498 DSC06539Σήμερα το μεσημέρι οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής στο ομώνυμο πάρκο με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Γρεβενών και την υλική αρωγή του ΚΠΕ με τη χορηγία ποδηλάτων προς το σκοπό αυτό.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται το απόγευμα της Παρασκευής στις 17.30 με την πεζοπορία στους δρόμους της πόλης μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.