ΑΝΓΡΕ 2Τα γραφεία της Αναπτυξιακής Γρεβενών, ΑνΓρε ΑΕ ΟΤΑ, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 ο Γενικός Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Δημήτριος Αρκιτσαίος. Ο κ. Αρκιτσαίος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και τα στελέχη της εταιρείας για τα προγράμματα του Άξονα 3 και του Άξονα 3, του ΠΑΑ, Leader και ΟΠΑΑΧ αντίστοιχα.

Αναλυτικά παρουσιάστηκαν οι επενδύσεις ύψους 5.000.000€ από Κοινοτικούς Πόρους που πραγματοποιούνται μέσα από τα συγκεκριμένα προγράμματα στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών, η πορεία υλοποίησης τους, η απορροφητικότητα μέχρι στιγμής και τα προβλήματα που προκύπτουν.

ΑΝΓΡΕ 1Παράλληλα ενημερώθηκε για το ρόλο της ΑνΓρε στην τοπική κοινωνία καθώς και για τα υπόλοιπα διακρατικά και διατοπικά προγράμματα που υλοποιούνται αυτή την περίοδο.

Τον κ. Αρκιτσαίο συνόδευαν οι συνεργάτες του κ. Μωραϊτου Όλγα, Διευθύντρια Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης, κ. Αλεξίου Καλλιόπη, Γενικών Καθηκόντων-Διοικητικών και ο κ. Βαλιώτης Αθανάσιος, Προϊστάμμενος Θεσσαλίας και Στερεας Ελλάδας, Κτηνίατρος Γεωτεχνικός.

Για την ΑνΓρε
Ο Πρόεδρος

Κουπτσίδης Δημοσθένης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.