Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι εκπρόσωποι στην ΕΝ.ΠΕ. και στην επιτροπή Περιβάλλοντος από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

16 Σεπτεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Δείτε όλα τα ονόματα

perifer 7 Τους εκπροσώπους για τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.ΠΕ.), καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας, εξέλεξε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στην συνεδρίασή του, τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Για την ΕΝ.ΠΕ. από την πλειοψηφία εκλέχτηκαν η κ. Μαρία Καρυπίδου, ο κ. Ηλίας Κάτανας, ο κ. Παναγιώτης Στεργιούλης και από την αντιπολίτευση ο κ. Γιώργος Δακής.

Στην Επιτροπή Περιβάλλοντος Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ως τακτικά μέλη εξελέγησαν από την συμπολίτευση η κ. Ελισσάβετ Παναγιωτίδου, η κ. Αμαλία Κούσκουρα, η κ. Μαρία Καρυπίδου, ο κ. Γιώργος Χριστοφορίδης, ο κ. Γρηγόριος Γιαννόπουλος και ο κ. Χάρης Κάτανας και από την αντιπολίτευση η κ. Αλίκη Ζήδρου – Γρηγοριάδου, ο κ. Σωτήρης Βόσδου και η κ. Γεωργία Ζεμπιλιάδου. Αναπληρωματικά μέλη από την συμπολίτευση ο κ. Ηλίας Κάτανας, ο κ. Παναγιώτης Κώττας, ο κ. Δημήτρης Καρακασίδης, ο κ. Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος, ο κ. Αντώνης Δασκαλόπουλος και ο κ. Θεόδωρος Θεοδώρου, και από την αντιπολίτευση ο κ. Ιωάννης Κιοσές, ο κ. Γιάννης Βήττας και ο κ. Δημήτρης Σαββόπουλος.
perifer 6 perifer 5

perifer 4 perifer 3 perifer 2 perifer 1

Να σημειωθεί ότι στη Γενική Συνέλευση της ΕΝ.ΠΕ. συμμετέχουν και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, οι τέσσερις χωρικοί και οι έξι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες.

This entry was posted on Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2014 at 17:16 and is filed under ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply