ΚΑΛΛΟΝΗ 2014Η Καλλονή έκανε τη μεγάλη έκπληξη της 3ης αγωνιστικής κι επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στη Μυτιλήνη.

Η πρώτη ήττα «πρασίνων» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας προήλθε από το γκολ του Λεοζίνιο στο 35ο λεπτό, χάρις στο οποίο το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη διατήρησε το αήττητο που έχει από το ξεκίνημα της περιόδου (δύο νίκες, μία ισοπαλία).

Με 10 παίκτες τελείωσε το ματς η Καλλονή, λόγω αποβολής του Μανούσου στο 86΄.

Τέσσερα 24ωρα πριν την αναμέτρηση με τη Ντιναμό Μόσχας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, οι «πράσινοι» έδειξαν τις αδυναμίες τους στην άμυνα, ενώ η απουσία του Μπεργκ στη γραμμή κρούσης είναι κάτι από παραπάνω εμφανής.

Όπως και στα δύο προηγούμενα ματς πρωταθλήματος με Λεβαδειακό και Πανιώνιο η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά αυτή την φορά δεν κατάφερε να αντιδράσει.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού, διάστημα στο οποίο διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για την φάση του 9ου λεπτού, όταν ο Κλωναρίδης προσπάθησε να μπει μετωπικά στην περιοχή, αλλά ανατράπηκε έξω από αυτή από τον Χογκ χωρίς να υποδειχθεί καν φάουλ από τον Τριτσώνη.

Παράβαση που εάν διδόταν από τον Αθηναίο ρέφερι θα μπορούσε να επιφέρει και την αποβολή του τερματοφύλακα της Καλλονής.

Ένα διάστημα περίπου 10 λεπτών μετά το 25΄, που οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους, σε συνδυασμό με τη νευρικότητα και τα λάθη των «πρασίνων» έδωσαν την ευκαιρία στην Καλλονή να προηγηθεί στο 35΄ με το εκπληκτικό σουτ του Λεοζίνιο.

Ο ίδιος παίκτης, ακριβώς στην εκπνοή του 45λεπτου, εκτέλεσε φάουλ κι έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Κοτσόλη.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε την καθολική υπεροχή στο ματς, αλλά ο Πέτριτς ήταν σε καλή βραδιά, σε αντίθεση με τον Χογκ που όταν χρειάστηκε έδειξε την κλάση του.

Η αποβολή του Μανούσου στο 86΄ δεν επηρέασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τη νευρικότητα των φιλοξενούμενων και με μαζική άμυνα κράτησαν τη μεγάλη νίκη.

Διαιτητής: Στ.Τριτσώνης (Αθηνών)

Κίτρινες: Λεοζίνιο, Μανούσος, Χογκ, Χωριανόπουλος – Μπούι, Μπαϊράμι, Λαγός, Μπούρμπος, Κλωναρίδης

Κόκκινες: Μανούσος (86΄ δεύτερη κίτρινη)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Γ.Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέγιο, Γιορέντε (70΄ Πιπίνης), Καλτσάς, Κεϊτά (66΄ Μπαρέρα), Λεοζίνιο (86΄ Χωριανόπουλος), Μανούσος, Ναβάρο, Χουάνμα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γ.Αναστασίου):
Κοτσόλης, Μπούρμπος, Κουτρουμπής (46΄ Λαγός), Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν (70΄ Καρέλης), Μπούι (46΄ Μπαϊράμι), Κλωναρίδης, Πέτριτς

δολ,αμπε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.