Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τραγωδία στο Π. Φάληρο || 2 Νεκροί: 44χρονη μητέρα 2 παιδιών και 33χρονος πυροσβέστης που θα παντρευόταν σε ένα μήνα

13 Σεπτεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΠΥΡΚΑΓΙΑΟι αναθυμιάσεις από την τρομακτική πυρκαγιά που ξέσπασε στο Π. Φάληρο το βράδυ της Παρασκευής κόστισαν τη ζωή δύο ανθρώπων: μίας 44χρονης γυναίκας και ενός 33χρονου πυροσβέστη που προσπάθησε να τη βοηθήσει.

Η πυρκαγιά σημειώθηκε σε ισόγειο κτιρίου στην οδό Ιπποκράτους 4 στο Παλαιό Φάληρο, όπου στεγάζεται κατάστημα με υδραυλικά είδη. Γρήγορα η φωτιά πήρε μεγάλες διαστάσεις, επεκτάθηκε στους άλλους δύο ορόφους του κτιρίου, ενώ σημειώθηκαν και εκρήξεις καθώς στο κατάστημα υπήρχαν φιάλες ασετιλίνης.

Η 44χρονη και ο 33χρονος που προσπάθησε να την απεγκλωβίσει από το δεύτερο όροφο, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους, όπου οι γιατροί δεν κατάφεραν να τους βοηθήσουν.

Ο θάνατος και των δύο αποδίδεται στις αναθυμιάσεις.

Στην περίπτωση του πυροσβέστη, είναι πολύ πιθανό να του τελείωσε το οξυγόνο, ή να του έφυγε η μάσκα με αποτέλεσμα να εισπνεύσει καπνό. Ο 33χρονος αρχιπυροσβέστης Ματθαίος Μάντζιος, που ήταν επτά χρόνια στο πυροσβεστικό σώμα και υπηρετούσε στον 5ο πυροσβεστικό σταθμό Αθηνών, ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον επόμενο μήνα.

Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της είναι η σύζυγος του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Η 44χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών.

This entry was posted on Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου, 2014 at 19:17 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply