ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑΣτη νέα προσπάθεια της Εθνικής που ξεκινάει με τα προκριματικά του Euro 2016, στάθηκε ο Στέφανος -Κλάους- Αθανασιάδης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η γαλανόλευκη πρέπει να διατηρηθεί στον δρόμο των επιτυχιών ξεκινώντας με νίκη επί της Ρουμανίας την Κυριακή στο άδειο -λόγω τιμωρίας- Καραϊσκάκη.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, δήλωσε χαρούμενος για την κλήση του στην Εθνική ομάδα, όμως εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι η «γαλανόλευκη» θα παίξει σε άδειο γήπεδο με τη Ρουμανία:

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην αποστολή. Έχουμε έναν νέο προπονητή και κάνουμε μία νέα προσπάθεια. Όλο αυτό το διάστημα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να ξεκινήσουν καλά την διοργάνωση» είπε αρχικά.

Αναφερόμενος στις άδειες εξέδρες τόνισε: «Αυτό είναι ένα λυπηρό γεγονός. Κανένας δεν θέλει να παίζει σε άδειες κερκίδες. Και πόσω μάλλον όταν παίζεις στην Εθνική να βλέπεις ένα γήπεδο άδειο. Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν θα βρεθούν φίλαθλοι στο πλευρό μας. Ελπίζω στη συνέχεια να μην ξανασυμβεί».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Τζαβέλλα:

«Νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια με νέο προπονητή. Ελπίζουμε όλοι σε μία νίκη για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί στην πρεμιέρα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Για το άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης», είπε: «Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά. Είναι πολύ άσχημο να μην υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, είναι πολύ άσχημο μετά από ένα τόσο καλό Μουντιάλ να μην μπορούμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Όμως είναι ένα παιχνίδι, θα περάσει και θα έχουμε την ευκαιρία στη συνέχεια να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας».

Τελευταία προπόνηση το Σάββατο

Στο μεταξύ, ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κλαούντιο Ρανιέρι και οι συνεργάτες του συνέχισαν την προετοιμασία της Εθνικής εν όψει της αναμέτρησης με τη Ρουμανία με μία απογευματινή προπόνηση που έγινε στο Καραϊσκάκη.

Οι Έλληνες παίκτες έκαναν ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα, την ώρα που ο Ιταλός προπονητής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με την προπόνηση του Σαββάτου (6/9).

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.