Μανώλης ΛιδάκηςΣυνεχίζει να ταλαιπωρείται ο δημοφιλής τραγουδιστής, Μανώλης Λιδάκης, από τα τραύματα που αποκόμισε στην προσπάθειά του να σώσει τον σκύλο του, όταν είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα στην εθνική οδό.

Η υγεία του γνωστού τραγουδιστή έχει επιδεινωθεί, καθώς ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες εμφανίσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της iefimerida.gr, ο κ. Λιδάκης ακύρωσε τις εμφανίσεις του με τον Γιάννη Κότσιρα στις 11 Σεπτέμβρη στις Σέρρες και τις 15 του ίδιου μήνα στη Θεσσαλονίκη.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει σοβαρή ανησυχία, ωστόσο, μάλλον θα τον κρατήσει κάποιο καιρό μακριά από τις μουσικές σκηνές.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε προορισμό την Κυπαρισσία για να περάσει τις διακοπές του, ωστόσο όπως οδηγούσε το απόγευμα της Τετάρτης διαπίστωσε ότι από τη μηχανή του αυτοκινήτου έβγαιναν καπνοί. Οπως ο ίδιος περιέγραψε στην τοπική εφημερίδα της Μεσσηνίας eleftheriaonline.gr, προσπάθησε να σταματήσει το αυτοκίνητο, αλλά τα φρένα δεν υπάκουσαν και αναγκάστηκε να το ρίξει πάνω στις μπάρες, προκειμένου να σταματήσει την τρελή του πορεία.

Πάνω στον πανικό βγήκε από το αυτοκίνητο αλλά ο σκύλος του, ένα μπόξερ, είχε στριμωχτεί φοβισμένο στο πίσω κάθισμα. Ενώ το αυτοκίνητο άρχισε να τυλίγεται στις φλόγες, ο τραγουδιστής ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο με κίνδυνο της ζωής του για να μπορέσει να βγάλει το σκύλο του. Στην προσπάθειά του όμως να τον σώσει, ο ίδιος έπαθε εγκαύματα στο δεξί χέρι και πόδι και στο πρόσωπο.

Στο σημείο χρειάστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία για περίπου μισή ώρα, ενώ το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς. Στον τόπο του ατυχήματος έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγαλόπολης και αστυνομικοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.