Με την έναρξη της μεθεπόμενης χρονιάς αναμένεται να μπει στο σπίτι της η ΑΕΚ
GHPEDO AEKΣτην ΑΕΚ μετράνε αντίστροφα για την στιγμή που θα πάρουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια, ώστε να ξεκινήσει η «Δικέφαλος 1924» το χτίσιμο της «Αγια-Σοφιάς».

Πλέον, όσο και να πιέσουν οι «κιτρινόμαυροι» είναι δύσκολο να κερδηθεί και άλλος χρόνος, διότι δεν είναι δυνατόν να «τρέξουν» κάποιες διαδικασίες βάσει νόμου. Χρειάζονται δύο μήνες από την ημερομηνία του ανοίγματος του φακέλου για να εκδοθεί η άδεια. Ο φάκελος άνοιξε πριν λίγες ημέρες οπότε υπολογίζεται ότι αρχές Νοεμβρίου θα υπάρξει το τελικό «OK». Στη συνέχεια θα χρειαστούν κάποιες μελέτες από το Κράτος -ώστε να μην κολλήσει μετέπειτα το θέμα- όπως να ελεγχθεί το οικόπεδο από την Αρχαιολογική Υπηρεσία για τυχόν ευρήματα στο υπέδαφος. Αυτή η διαδικασία θα πάρει λίγες ημέρες.

Το έργο εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα 18 μηνών. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά η Ένωση θα είναι σπίτι της στις αρχές του 2016. Έχει φανεί εδώ και καιρό ότι μέσα σε εκείνο το έτος και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο. Το θέμα είναι να αποκτήσει έδρα η ομάδα στις αρχές του μεθεπόμενου πρωταθλήματος, της σεζόν 2016-17.

Στα μεταγραφικά, εξετάζονται περιπτώσεις από το εξωτερικό για την επίθεση. Στην ΑΕΚ δεν έχουν αλλάξει στάση… και θα γίνει προσθήκη για την γραμμή κρούσης μόνο αν βρεθεί κάτι πολύ καλό. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα αποφασιστεί αν θα γίνει κίνηση για τον Κατσουράνη.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.