Πού οφείλεται η καθυστέρηση στην οριστικοποίηση της συμφωνίας του Αθανασιάδη με τον ΠΑΟΚ.

ATHANASIADHSΗ οριστική συμφωνία με τον Στέφανο Αθανασιάδη καθυστερεί και είναι λογικό στις τάξεις του κόσμου του ΠΑΟΚ να υπάρχει ανησυχία.

Αυτό που έχουν καταλάβει οι περισσότεροι είναι ότι ο παίκτης είναι “ενοχλημένος” από το γεγονός πώς ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν τον αντιμετωπίζει όπως άλλους πρώτης γραμμής (και μάλιστα με μικρότερη προσφορά) παίκτες της ομάδας, ωστόσο, έστω και έτσι, περίμεναν να ακούσουν τα ευχάριστα νέα της υπογραφής συμβολαίων μετά από την προφορική συμφωνία που είχε γίνει γνωστή πριν λίγο καιρό.

Αρκετοί είναι οι λόγοι που οδηγούν τον Αθανασιάδη στο να παραμένει διστακτικός να βάλει την υπογραφή του σε νέο τετραετές συμβόλαιο. Μέσα σ’ αυτές και ένας οικονομικός.

Μπορεί ο παίκτης και ο ΠΑΟΚ να έχουν συμφωνήσει στο σύνολο των ετήσιων απολαβών (λίγο πάνω από 600.000 ευρώ), όμως, διαφωνούν στον τρόπο καταβολής τους. Ο ΠΑΟΚ δίνει στον 27χρονο φορ 500 χιλιάδες ως απολαβές και τις υπόλοιπες 100 με τη μορφή μπόνους (αριθμό συμμετοχών και γκολ που είναι πάντως μέσα στα στάνταρ του).

Από την άλλη, ο διεθνής φορ θέλει όλο το ποσό (κοντά στις 600.000 ευρώ) φιξ, χωρίς μπόνους, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο ανταμείβεται για την προσφορά του στην ομάδα και εισπράττει και ένα κλίμα εμπιστοσύνης στις ικανότητές του.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τον Γενάρη ο Κλάους μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του ισχύοντος συμβολαίου του και αποκτά δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλει. Ο χαρακτήρας του διεθνούς φορ, βέβαια, και το δέσιμό του με τον ΠΑΟΚ κάνουν σίγουρο το γεγονός πως θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στον Δικέφαλο.

Σύμφωνα, εξάλλου, με την εφημερίδα “Metrosport” το βράδυ της Πέμπτης έγινε επαφή μεταξύ Βρύζα και Αθανασιάδη και για ακόμη μια φορά και οι δύο πλευρές έδειξαν θετική διάθεση να έχει αίσιο τέλος το ζήτημα. Ανανέωσαν το ραντεβού τους με την επιστροφή του Κλάους από την Αθήνα μετά τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.