Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ημερίδα με θέμα τον Ιππικό τουρισμό στα Γρεβενά

Σεπτέμβριος 5th, 2014 by Χρήστος Μίμης

Στο ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ

ΑΛΟΓΟΤο ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ σε συνεργασία με την ΕQUITURISTICA διοργανώνει την Δευτέρα 8 Σεπτέμβρη στις 19:30, ημερίδα με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης του Ιππικού τουρισμού στα Γρεβενά .

Στόχος της ημερίδας είναι να δοθεί μια διαφορετική διάσταση στις προοπτικές ανάπτυξης του τουριστικού μοντέλου της υπαίθρου καθώς πρόκειται να αναλυθούν και να συζητηθούν θεματικές ενότητες που αφορούν το άλογο και τις προοπτικές ανάπτυξης του ιππικού τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών.

14 μελής Ελληνο-Ιταλική αποστολή από τις 6 /9/2014 μέχρι 12/9/2014 θα διασχίσει την Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα μέχρι τον Αγιόκαμπο της Θεσσαλίας στο Αιγαίο Πέλαγος με απώτερο σκοπό να δοθεί μια διαφορετική τουριστική προσέγγιση και να γίνει ευρύτερα γνωστή η άλλη Ελλάδα του τουρισμού των 12 μηνών, να δοκιμάσουν την τοπική μας κουζίνα ,να γνωρίσουν τα αξιοθέατα της υπαίθρου και να γευτούν μοναδικές στιγμές της ελληνικής πραγματικότητας.

Η αποστολή θα αφιχθεί στο Περιβόλι Γρεβενών την ημέρα της Παναγίας στην γιορτή των κτηνοτρόφων, στις 7 Σεπτέμβρη όπου μεταξύ άλλων εκεί θα υπογραφεί και μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Γρεβενών και της Ιταλικής Αποστολής για την προώθηση του Τουρισμού σ αυτή την περιοχή.

Στην αποστολή συμμετέχουν Ιταλοί ειδικοί στον τουρισμό.

This entry was posted on Παρασκευή, Σεπτέμβριος 5th, 2014 at 12:17 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply