ΚΑΙΡΟΣ - ΑΕΡΑΣΣύννεφα, βροχές και καταιγίδες θα διαμορφώσουν το σκηνικό την Πέμπτη, με τον καιρό να είναι άστατος. Η πρόγνωση της ΕΜΥ κάνει λόγο για τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Σύννεφα θα έχει ο αττικός ουρανός την Πέμπτη, ενώ είναι πιθανή η εκδήλωση πρόσκαιρων βροχών, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3-4 μποφόρ.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις που βαθμιαία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές η καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βορεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αλλά θα υπάρχουν και διαστήματα βελτίωσης κυρίως στις νοτιότερες περιοχές.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοι 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 23 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βορεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.