Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτό είναι το πολυαναμενόμενο iPhone 6 (video)

2 Σεπτεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Θα παρουσιαστεί επισήμως στις 9 Σεπτεμβρίου
IPHONE6Αν και το μόνο τεχνικό χαρακτηριστικό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι πως η οθόνη του είναι 4,7 ιντσών, το πολυαναμενόμενο καινούργιο iPhone 6 της Apple φαίνεται πως κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίασή του, που είναι προγραμματισμένη για τις 9 Σεπτεμβρίου.

Η κατασκευάστρια εταιρεία κρατά καλά τα μυστικά που θα το κάνουν μοναδικό και αντικείμενο του πόθου χιλιάδων χρηστών παγκοσμίως, εντούτοις γνωρίζουμε πως η οθόνη του θα είναι επενδεδυμένη με ζαφείρι, γεγονός που την κάνει στην ουσία άφθαρτη, καθώς δεν γρατζουνίζεται και δεν παθαίνει απολύτως τίποτα. Μεταξύ άλλων, αναμένεται να έχει καινούργιους, ακόμα καλύτερους επεξεργαστές, ενώ η Apple κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό όλο το υπόλοιπο πακέτο της συσκευής.
Στο βίντεο μπορείτε να πάρετε μια γεύση τού πώς θα μοιάζει ακριβώς το νέο iPhone 6, αφού εικάζεται πως όντως απεικονίζεται η αυθεντική συσκευή.

This entry was posted on Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου, 2014 at 21:44 and is filed under ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply