Κάποια στιγμή, κυρίως στα εφηβικά τους χρόνια, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο περνούν μια περίοδο “εξέγερσης”, κατά την οποία κάνουν τρυπήματα σε κάθε πιθανό -και απίθανο- μέρος του σώματός τους, τατουάζ, ή προχωρούν άλλες μορφές… τροποποίησης του σώματός τους.

TRELES STO SWMAΚαι μερικές φορές το αποτέλεσμα μοιάζει απλά απίστευτο, ακόμα και όταν το βλέπει κανείς μπροστά στα μάτια του.

Όπως στο βίντεο που ακολουθεί, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε 6 τροποποιήσεις στο σώμα που θεωρούνται το λιγότερο… ακραίες.

Από υποδόρια εμφυτεύματα και τατουάζ μέσα στα μάτια μέχρι “κορσέ” που δένει απευθείας στο δέρμα (κεντρική φωτογραφία) και… ντόνατ στο μέτωπο, ορισμένοι άνθρωποι (νεαρής κατά βάση ηλικίας) είναι ικανοί να κάνουν τα πάντα στο σώμα τους.

Ορισμένες από αυτές τις τροποποιήσεις ενέχουν και αρκετούς κινδύνους για την υγεία, ειδικά αν επιχειρήσει να τις κάνει κάποιος σε αμφιβόλου υγιεινής, καθαριότητας και επαγγελματισμού “καταστήματα”.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο…

onmed

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.