Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΟΑΕΔ: Δείτε τα αποτελέσματα για τον κοινωνικό τουρισμό

27 Αυγούστου, 2014 by Χρήστος Μίμης

oaed  - τουρισμοσΔημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα για τον Κοινωνικό Τουρισμό του ΟΑΕΔ στην επίσημη σελίδα του Οργανισμού.

Δείτε ΕΔΩ τους προσωρινούς πίνακες των δικαιούχων χρηστών στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εντός τριών ημερών να στείλουν τις ενστάσεις τους και να προσκομίσουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά τους.

Να σημειωθεί ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει η ανάρτηση των τελικών αποτελεσμάτων, ενώ στη συνέχεια οι δικαιούχοι θα έχουν το δικαίωμα να παραλάβουν την σχετική επιταγή κοινωνικού τουρισμού που θα αφορά την παραπάνω χρονική περίοδο.

Το πρόγραμμα αφορά την επιδότηση διακοπών διάρκειας από μία έως και πέντε διανυκτερεύσεις, σε τουριστικά καταλύματα που έχουν ενταχθεί στο μητρώο παρόχων του ΟΑΕΔ.

Δικαιούχοι του προγράμματος είναι είτε εργαζόμενοι που πραγματοποίησαν το λιγότερο 50 ημέρες εξαρτημένης εργασίας κατά το 2013, είτε άνεργοι που την ίδια χρονιά, το 2013, έλαβαν τουλάχιστον 50 ημερήσια επιδόματα τακτικής επιδότησης της ανεργίας, είτε εγγεγραμμένοι άνεργοι στα Ειδικά Μητρώα Ανέργων ΑμεΑ του ΟΑΕΔ.

This entry was posted on Τετάρτη, 27 Αυγούστου, 2014 at 20:05 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply