Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βίντεο: Η πραγματικότητα για το μπουγέλωμα και η Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση

27 Αυγούστου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Ποια ιστορία κρύβεται πίσω από το βιντεάκι με το “αυτο-μπουγέλωμα”

AMYOTROFIKH SKLHRINSH KATA PLAKASΟ Άντονι Καρμπαχάλ, είναι ένας νέος 26 χρονών που πρόσφατα διαγνώστηκε ότι πάσχει από Αμυοτροφική Πλευρική Σκλήρυνση. Οι γιατροί του δίνουν δυόμιση χρόνια ζωής μέχρι η ασθένεια να διαλύσει κάθε σημείο του κορμιού του, κάθε μυ που μπορεί να κουνηθεί. Την ασθένεια την είχε η γιαγιά του, νόσησε η μητέρα του και τώρα νόσησε και εκείνος.

Ο Άντονι ανέβασε λοιπόν ένα βιντεάκι με το αυτομπουγέλωμα. Στην αρχή το διακωμωδεί. Διακωμωδεί τις χιλιάδες σελέμπριτις που με το μαγιώ τους ρίχνουν ένα κουβά παγωμένο νερό επάνω τους και στη συνέχεια ανεβάζουν το βίντεο στο διαδίκτυο και λένε ότι είχαν και εκείνοι συνεισφορά στην καταπολέμηση της ασθένειας.

Ντύνεται με ένα γυναικείο μαγιώ και εκείνος και αρχίζει να αυτομπουγελώνεται στην αυτή του σπιτιού του. Χαρούμενος και όλο χαζογελάκια για το μπουγέλο.. Το επόμενο πλάνο όμως είναι γροθιά στο στομάχι. Ο Άντονι βρίσκεται μέσα στο σπίτι του, σοβαρός πλέον, και ξεκινάει να μιλάει για την ασθένεια.

Ξεσπά σε τρανταχτά κλάματα όταν εξηγεί τι είναι. Στην επόμενη σκηνή η κάμερα μεταφέρεται στο δωμάτιο της χτυπημένης από την ALS, μητέρας του. Είναι μια ζωντανή- νεκρή. Την ταΐζει από μια τρύπα στον ομφαλό. Δεν μπορεί να κουνηθεί.

Δείτε το βίντεο με την πραγματικότητα του ALS:

news247

This entry was posted on Τετάρτη, 27 Αυγούστου, 2014 at 20:44 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply