ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΟΣΜΟΣΕίναι στην κορυφή ενός ουρανοξύστη, έχει άπλετη θέα στη θάλασσα, προσφέρεται μαζί με… σοφέρ και έχει δική του γεννήτρια. Αυτό το ρετιρέ δεν είναι για όλα τα βαλάντια: μάλλον είναι για ελάχιστα, καθώς έχουμε να κάνουμε με το πιο ακριβό διαμέρισμα στον κόσμο.

Το συγκεκριμένο penthouse στο Μονακό κοστίζει περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ και βρίσκεται στον ουρανοξύστη Tour Odeon, τον δεύτερο ψηλότερο της Μεσογείου, για… όποιον ενδιαφέρεται να το αποκτήσει.

Όπως αναφέφει και το ρεπορτάζ της Daily Mail το ρετιρέ χωρίζεται σε πέντε επίπεδα, έχει μια γιγαντιαία πισίνα. Επιπροσθέτως το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με ένα μίνι κέντρο σπα, διαθέτει ιδιωτικό σοφέρ και θυρωρό που δουλεύει για τον ιδιοκτήτη 24 ώρες το 24ωρο.

Πάρα το οικονομικά προβλήματα στον τομέα των κατασκευών και των οικοδομών σε όλη την Ευρώπη, το συγκεκριμένο διαμέρισμα αποπερατώθηκε χωρίς; προσκόμματα και καθυστερήσεις. Πάντως, είναι η αλήθεια πως σε ολόκληρη τον πύργο που στεγάζεται το εν λόγω διαμέρισμα, μόνο 18 άλλα διαμερίσματα έχουν πουληθεί.

Όσο για το συγκεκριμένο, όπως τονίζουν και οι παράγοντες της αγοράς κατοικίας του Μονακού, προορίζεται μόνο για πολυεκατομμυριούχους που θα ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους κάτι ξεχωριστό και ιδιαίτερο.



iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.