Τι γράφει δημοσίευση στη σελίδα του Δημήτρη Παπαδημούλη στο facebook, που προκάλεσε την οργή του αδελφού, ενός από τα θύματα του διπλού φονικού στη Μεσσηνία

AGRIA DOLOFONIAΜία ανάρτηση στη σελίδα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, στο Facebook, που αποκάλεσε τα θύματα της διπλής δολοφονίας στη Μεσσηνία “ναζί” προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του αδελφού ενός από τα θύματα, του Κώστα Σγούρου.

“Οι ένοχοι για τη δολοφονία των δύο Ναζί στη Μάνη, πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμιά ανοχή στη “μαφία” και τη δολοφονική βία”, έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

 

Post by Dimitris Papadimoulis.

 

Η αντίδραση του μεγαλύτερου αδελφού του Κώστα Σγούρου ήταν άμεση και οργισμένη.

 

Post by Γιάννης Σγούρος.

 

Από την πρώτη στιγμή, όταν είχε δημοσιοποιηθεί η εξαφάνιση των δύο παιδιών, ο Γιάννης Σγούρος δημοσίευε στο προφίλ του στο Facebook αναρτήσεις, ζητώντας βοήθεια από όποιον γνώριζε κάτι.

 

Post by Γιάννης Σγούρος.

 

Μετά τη διαπίστωση της τραγικής πραγματικότητας, άλλαξε την φωτογραφία του σε ένδειξη πένθους για τον αδελφό του, δημοσιεύοντας πληροφορίες, για όσους ενδιαφέρονται να παρευρεθούν στη νεκρώσιμη ακολουθία.

 

Post by Γιάννης Σγούρος.

 

“Αν και περιμένουμε την επίσημη Αστυνομία, να μας πει σχετικά με το θέμα, σας λέω, ότι οι δύο νεαροί έχουν συλληφθεί, αφού πλέον παραδόθηκε και ο δεύτερος. Η οικογένειά του θεωρεί στυγνό το έγκλημα και προμελετημένο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς, που μεγάλωσαν αυτά τα τέρατα.

Αδελφέ Κώστα και φίλε Γιάννη, εκεί στο σημείο που σας έριξαν, έδωσα έναν όρκο… Εγώ θα τον τηρήσω… Το κενό είναι μεγάλο”, γράφει σε άλλη ανάρτησή του.

 

Post by Γιάννης Σγούρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.