Υπεγράφη σχετική απόφαση από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Υπολειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί Απορρίπτει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα περί κωλυσιεργίας αναφορικά με την ανανέωση των συμβάσεων εργαζομένων σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπέγραψε τη σχετική έγκριση της ανανέωσης των συμβάσεων την Τρίτη, εντός 24 ωρών από την παραλαβή του σχετικού εγγράφου από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Η ανακοίνωση του υπουργείου έρχεται ως απάντηση στη δήλωση του προέδρου της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής της ΚΕΔΕ Σίμου Δανιηλίδη, περί «αδικαιολόγητης καθυστέρησης» από πλευράς υπουργείου στην ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων στις παραπάνω δομές.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, «η συνεργασία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την ΚΕΔΕ, προς όφελος των δημοτών σε όλη την επικράτεια, ήταν και είναι σε πολύ καλό επίπεδο και δεν πρόκειται να διαταραχθεί από μάλλον ατυχείς μεμονωμένες δηλώσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.