Παρούσα ισχυρή αστυνομική δύναμη

opekepe - ΟΠΕΚΕΠΕΙσχυρή αστυνομική δύναμη βρέθηκε σήμερα το πρωί, στο κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη, καθώς, ένας  νεαρός άνδρας είχε εισβάλει στα γραφεία του οργανισμού υπό την απειλή όπλου.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο ένοπλος βρέθηκε μόνος στο εσωτερικό του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων, ενώ οι υπάλληλοι είχαν εγκαταλείψει το κτίριο.

Έξω από τα γραφεία εκτός από την ισχυρή αστυνομική δύναμη, βρέθηκε  ο αδερφός του ένοπλου που προσπάθησε να τον μεταπείσει, ψυχολόγος, ενώ έχει κληθεί και ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γινεί γνωστά, πρόκειται για άνδρα περίπου 35 ετών, ο οποίος θεωρεί ότι αδικήθηκε σε ζήτημα αποζημίωσης.

Παραδόθηκε…

Αίσιο τέλος είχε τελικά πριν από λίγα λεπτά το περιστατικό με τον 35χρονο άνδρα που εισέβαλε με καραμπίνα το πρωί στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κοζάνη.

Ο κτηνοτρόφος από τον Εράτυρα παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές χωρίς να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα, καθώς παρέδωσε και την καραμπίνα του και αυτή την ώρα οδηγείται από τους αστυνομικούς για τα περαιτέρω.

kozanimedia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.