ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ
Η συζήτηση για την επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στη ΝΔ φαίνεται πως «φούντωσε» και πάλι, με τον Μάκη Βορίδη να κάνει την αρχή.

«Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μην έρθει ο Τσίπρας στην εξουσία», φέρεται να δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, σύμφωνα με το MEGA. Η φράση αυτή του κ. Καρατζαφέρη ήταν η απάντησή του στην πρόσκληση που του απηύθυνε ο Μάκης Βορίδης το πρωί της Τετάρτης.

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού τάχθηκε υπέρ της διεύρυνσης της κεντροδεξιάς και ειδικότερα αναφερόμενος στον κ. Καρατζαφέρη σημείωσε: «σε επίπεδο προσώπων και εννοώ πολιτικά είναι προφανές ότι οι επιλογές θα γίνουν από τον πρόεδρο του κόμματος γιατί αυτός είναι που θα χειριστεί τα επιμέρους πολιτικά ζητήματα. Και επειδή μου θέσατε και προσωπικά ερωτήματα εγώ διατηρώ μια προσωπική σχέση με τον κ. Καρατζαφέρη με την έννοια ότι έχει βαφτίσει τον γιο μου. Υπάρχουν στιγμές που η πολιτική δυσκολεύει τις σχέσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.