Κορυφώνεται σήμερα η κίνηση στα λιμάνια της χώρας. Η πληρότητα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων για πολλούς προορισμούς αγγίζει το 100%. Με καύσωνα η μεγάλη έξοδος

TAKSIDIΚορυφώνεται η κίνηση από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, σήμερα, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου και η πληρότητα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων για πολλούς προορισμούς αγγίζει και το 100%.

Το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου να διευκολύνει τους εκδρομείς, ενώ καλό είναι όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, να φτάνουν μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

Η έξοδος θα γίνει με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, καθώς θα έχουμε μίνι καύσωνα που θα υποχωρήσει από την Κυριακή.

Δείτε τι καιρό θα κάνει σε κάθε περιοχή, τις επόμενες μέρες

Οι επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν και δεν έχουν εκδόσει εισιτήριο, πριν κατέβουν στο λιμάνι και προκειμένου να αποφευχθεί η άσκοπη ταλαιπωρία τους, καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους πρακτορεία για τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων.

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 21 δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά 32 για τον Αργοσαρωνικό, 13 από τη Ραφήνα και 6 από το Λαύριο.

Χθες, Τετάρτη 13 Αυγούστου, από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 20 δρομολόγια και αναχώρησαν 22.864 επιβάτες έναντι 17.305 πέρυσι, ενώ για τον Αργοσαρωνικό έγιναν 32 δρομολόγια με 6.173 επιβάτες έναντι 5.495 πέρυσι.

Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 10 δρομολόγια με 6.201 επιβάτες έναντι 5.476 πέρυσι και από το Λαύριο 5 δρομολόγια με 1.684 επβάτες έναντι 1.535 πέρυσι.

Η προαναγγελία των αναχωρήσεων και των αφίξεων των πλοίων όλο το 24ωρο, από τα λιμάνια του Πειραιά, του Λαυρίου και της Ραφήνας γίνεται από το τηλέφωνο, στον αριθμό 14944 του ΟΤΕ και στο 14541 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.