ΡΟΝΑΛΝΤΟΤην επιστροφή της στην κορυφή της Ευρώπης, που σήμανε η κατάκτηση του περσινού Champions League, επιβεβαίωσε η Ρεάλ Μαδρίτης με την κατάκτηση και του Super Cup.

Οι «μερένχες», στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στην Σεβίλλη και επικρατώντας 2-0 στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε «καυτός» και με δύο δικά του τέρματα (στο 30’ και στο 49’) οδήγησε την «βασίλισσα» στην δεύτερη κατάκτηση του τροπαίου στην ιστορία της, μετά το 2002.
Η τριάδα των Μόντριτς-Κρόος-Χάμες τα πήγε καλά στο πρώτο της τεστ και δημιούργησε πολλά προβλήματα στον άξονα της ομάδας του Έμερι, που δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που κατέκτησε πέρσι το Europa League. Με τα δύο γκολ στην Ουαλία, ο CR7 έφτασε τα 70 σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πιάνοντας τον Ιντζάγκι στην 2η θέση της λίστας (πρώτος ο Ραούλ με 77).
Οι συνθέσεις:
Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο (84’ Μαρσέλο), Κρόος, Μόντριτς (86’ Ιγιαραμέντι), Χάμες (71’ Ίσκο), Μπέιλ, Ρονάλντο, Μπενζεμά

Στον πάγκο: Νάβας, Βαράν, Αρμπελόα, Ντι Μαρία\

Σεβίλλη (Ουνάι Έμερι): Μπέτο, Κόκε (84’ Φιγκέιρας), Φάτζιο, Παρέχα, Ναβάρο, Κριχόβιακ, Καρίτσο, Βιδάλ (66’ Άσπας), Σουάρεθ (78’ Ρέγες), Βιτόλο, Μπάκα

Στον πάγκο: Μπαρμπόσα, Σαμπέριο, Ιμπόρα, Λουίσμι

Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπουργκ (Αγγλία)

Γήπεδο: Kάρντιφ Σίτι Στάντιουμ

Γιάννης Σταυρόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.