ΣΟΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΑΜε την ίδια τη ζωή της πλήρωσε μια 34χρονη «αφέντρα του σεξ» στη Θεσσαλονίκη τις σαδομαζοχιστικές υπηρεσίες που πρόσφερε σε έναν 28χρονο πελάτη της.

Ο νεαρός, μη αντέχοντας τα άγρια ερωτικά παιχνίδια και τον πόνο, της ζήτησε να σταματήσει. Εκείνη όμως δεν υπάκουσε και το πλήρωσε με αίμα…

Ο πελάτης τής έκοψε τον λαιμό με ένα μαχαίρι. Η ανατριχιαστική υπόθεση, την οποία κατάφεραν να εξιχνιάσουν οι άνδρες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μοιάζει να ξεπήδησε μέσα από τις σελίδες του best seller «Οι πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι οποίοι άρχισαν το απόγευμα της 10ης Ιανουαρίου του 2014 να ξετυλίγουν το κουβάρι της αιματοβαμμένης ιστορίας, δεν πίστευαν ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα θα κρύβονταν σαδομαζοχιστικά παιχνίδια.

Πολλαπλά τραύματα

Το απόγευμα εκείνης της ημέρας κλήθηκαν να μεταβούν σε διαμέρισμα στην οδό Προμηθέως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εντρομος ο σύζυγος μιας γυναίκας είχε ειδοποιήσει ότι την είχε βρει δολοφονημένη μέσα στο σπίτι τους. Οι αστυνομικοί και ο ιατροδικαστής που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για μια 34χρονη Βουλγάρα, η οποία έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι περιμετρικά του λαιμού. Ο δολοφόνος είχε κόψει τον λαιμό της. Την άτυχη γυναίκα είχε βρει μέσα σε μια λίμνη αίματος ο σύζυγός της μαζί με έναν φίλο του, όταν επέστρεψαν στο σπίτι. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε έκπληξη στους αστυνομικούς είναι ότι κατά τη διερεύνηση του χώρου εντοπίστηκε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, το οποίο ήταν γεμάτο σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και ρούχα. Μάλιστα, ακόμη και η 34χρονη, όταν εντοπίστηκε, ήταν ντυμένη με ανάλογα ρούχα, ενώ δίπλα της ήταν πεσμένα διάφορα ερωτικά σύνεργα.

Τελικά, οκτώ μήνες αργότερα οι άνδρες της Ασφάλειας κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και να φτάσουν στον δολοφόνο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 34χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε την ώρα που έκανε σεξ με πελάτη. Η Βουλγάρα εκδιδόταν παράνομα και κρυφά μέσα στο σπίτι της, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αντί αμοιβής, με πελάτες που είχαν περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις. Εκείνη τη μοιραία όμως ημέρα ο 28χρονος Ουκρανός που βρέθηκε στο σπίτι της προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του δεν άντεξε τον… πόνο. Κατά τη διάρκεια της ερωτικής περίπτυξης, ο νεαρός πελάτης φέρεται να ζήτησε από την «αφέντρα του σεξ» να σταματήσει να τον χτυπά. Εκείνη όμως δεν ενέδωσε στην επιθυμία του και συνέχισε απτόητη τη δουλειά της, με αποτέλεσμα ο δράστης να αρπάξει ένα μαχαίρι και να τη σκοτώσει. Μάλιστα φέρεται από την ιατροδικαστική εξέταση να τη χτύπησε αρκετές φορές με μανία στον λαιμό με το μαχαίρι.

Το μοιραίο λάθος

Επειτα, ντύθηκε και τράπηκε σε φυγή, προσπαθώντας να εξαφανίσει τα ίχνη του. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά τη στυγερή δολοφονία ο 28χρονος φέρεται να έκανε το μοιραίο λάθος. Βασανισμένος από τις τύψεις, εξομολογήθηκε όσα είχαν συμβεί σε έναν 48χρονο Ελληνα φίλο του. Ο τελευταίος κράτησε το μυστικό του και δεν τον κατήγγειλε στις διωκτικές Αρχές. Οι αστυνομικές Αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση κατάφεραν να φτάσουν πριν από λίγα 24ωρα στα ίχνη του 28χρονου Ουκρανού και να χτυπήσουν την πόρτα του φίλου του, ο οποίος ομολόγησε όσα εκείνος του είχε εκμυστηρευτεί. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη και ο 28χρονος, ο οποίος ανακρινόμενος ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών λειτουργών. Δικογραφία σχηματίστηκε και εις βάρος του 48χρονου φίλου του για υπόθαλψη εγκληματία.

Είχαν φτιάξει ειδικό δωμάτιο για περιπέτειες με τον σύζυγο

Η 34ΧΡΟΝΗ Βουλγάρα φέρεται να εκδιδόταν τα τελευταία χρόνια μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε με τον σύζυγό της, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να αντιληφθεί το παραμικρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακρινόμενος ο ίδιος, φέρεται να υποστήριξε ότι τόσο εκείνος όσο και η σύζυγός του είχαν φτιάξει τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για δική τους ευχαρίστηση, καθώς τους άρεσαν τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια.

Ο άνδρας όμως έλειπε καθημερινά από το σπίτι αρκετές ώρες, καθώς εργαζόταν σκληρά, και δεν είχε αντιληφθεί ότι η γυναίκα του πρόσφερε τις περίεργες ερωτικές προτιμήσεις της -αντί αμοιβής- και σε πελάτες με τα ίδια γούστα.

Το απόγευμα της 10ης Ιανουαρίου, όταν επέστρεψε στο σπίτι του και την αντίκρισε νεκρή, όπως είπε, τα έχασε. Οι ισχυρισμοί του πάντως φαίνεται πως έπεισαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο, καθώς δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του.

Γιούλη Σταρίδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.