ΑρχειοΙσως η συγκεκριμένη γυναίκα να παρακολούθησε το πρόσφατο Μουντιάλ και να εμπνεύστηκε από τα κατορθώματα του Λούις Σουάρες. Ισως πάλι απλά να κρύβει… άγρια ένστικτα.

Οποια κι αν είναι η εξήγηση ήταν η πρωταγωνίστρια ενός απίστευτου τυχαίου ελέγχου που έκανε η αστυνομία στην Καλαμπάκα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν δίστασε να δαγκώσει έναν αστυνομικό που ήθελε να συλλάβει τον σύζυγό της, μιμούμενη την τακτική του Ουρουγουανού ποδοσφαιριστή που συζητήθηκε ενδεχομένως όσο κανένας άλλος στα Μουντιάλ.

Οι ανυποψίαστοι, για αυτό που θα συνέβαινε στη συνέχεια, αστυνομικοί του τμήματος Καλαμπάκας και της Τουριστικής αστυνομίας της Καλαμπάκας σταμάτησαν το πρωί της Πέμπτης το αυτοκίνητο για να κάνουν έναν τυπικό έλεγχο.

Ομως, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του Τρικαλινού οδηγού εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον 63χρονο, που είναι γνωστός επιχειρηματίας στην περιοχή, πως έπρεπε να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, ούτως ώστε να οδηγηθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων αλλά δεν υπολόγιζαν στην αντίδραση της συζύγου του.

Οταν εκείνη διαπίστωσε τι συνέβαινε, σύμφωνα με το trikalanews.gr, όρμησε σε έναν από τους αστυνομικούς και του δάγκωσε το χέρι, πιστεύοντας προφανώς ότι με αυτό τον τρόπο θα τη γλίτωνε ο σύζυγός της.

Τελικά όμως κατέληξαν και οι δύο με χειροπέδες, αφού τόσο ο επιχειρηματίας, όσο και η θερμόαιμη 47χρονη θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.