EKPTWSEISΕπανέρχεται για το υπουργείο Ανάπτυξης το θέμα της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, αυτή τη φορά σε σχέση με την εκκρεμότητα της κατάργησης της ισχύουσας νομοθεσίας που διέπει τα θέματα των εκπτώσεων, των προσφορών και των προωθητικών ενεργειών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην έκθεση του ΟΟΣΑ και έχουν ενταχθεί ως εκκρεμότητες στο Μνημόνιο, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να καταργήσει την ισχύουσα νομοθεσία και να την αντικαταστήσει με έναν «κώδικα καλών πρακτικών», όπως συμβαίνει στη Βρετανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου υπέβαλε στους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου ένα έγγραφο 17 ερωτήσεων ζητώντας τους τις απόψεις τους επί συγκεκριμένων θεμάτων και κυρίως την εννοιολογική διευκρίνιση των εκπτώσεων, των προσφορών και των προωθητικών ενεργειών, καθώς και τη θέση τους για τη μορφή που πρέπει να έχει η ρύθμιση, αν δηλαδή θα είναι «κανονιστική απόφαση» ή θα είναι ένας «άτυπος κώδικας δεοντολογίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.