Εκτός έδρας με τη Σεράγεβο
atromhtosΤελείως διαφορετικά είναι τα δεδομένα φέτος για τον… Ευρωπαίο Ατρόμητο, ο οποίος απόψε έχει το ρόλο του φαβορί στην έδρα της Σαράγιεβο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League (21:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Βόσνιοι δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να φοβίσουν την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, η οποία θέλει από σήμερα να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση και ο επαναληπτικός την άλλη εβδομάδα στο Περιστέρι να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα.

«Ήρθαμε για να κερδίσουμε και αυτό θα επιδιώξουμε. Παίζουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα, που δεν την υποτιμούμε, παρ’ ότι μας έθεσαν φαβορί. Και η ισοπαλία πάντως θα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θα μας ξενίσει καθόλου», ήταν το μήνυμα του έμπειρου τεχνικού των «κυανόλευκων» στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό, ο 62χρονος προπονητής σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 3-5-2 τον Ατρόμητο, όπως φάνηκε στο πρόσφατο φιλικό με τον Παναθηναϊκό και στις τελευταίες προπονήσεις.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τσενάμο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη και Φυτανίδη, με τους Γιαννούλη και Νάστο στα πλάγια.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Πίτου Γκαρσία και ο Δημούτσος, με τον Μπρίτο σε πιο ελεύθερο ρόλο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Καραμάνος και ο Ναπολεόνι.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Τάτος, Γεωργίου, Κούρος, Κυβρακίοδης, Φάμπιο, Παπασπύρος και Μπάλλας. Εκτός έχει μείνει ο Ούμπιντες, αφού κατάφερε στις τελευταίες προπονήσεις να ανεβάσει ρυθμό.

Από την πλευρά του, ο Τζέναν Ούστσουπλιτς θα παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την ομάδα του. Στο τέρμα θα είναι ο Μπάντοβιτς, Μπουζιγκάτσα, Τατομίροβιτς, Μπερμπέροβιτς και Ντούποβατς. «Κόφτης» θα είναι ο Τσιμέροτ, με τους Ράντοβατς και Στόιτσεφ στα πλάγια. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Όκιτς, Μπίμπλια και Βελκόσκι.

 sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.