Η ομάδα διαψεύδει τα σενάρια που την ήθελαν να βρίσκεται σε επαφές με τον ποδοσφαιριστή
karagkoynhsΣε προχωρημένες συζητήσεις με τον Γιώργο Καραγκούνη φέρεται να ήταν η Skoda Ξάνθη, σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, υποστήριζαν ότι «συνεργάτης του Χρήστου Πανόπουλου προσέγγισε τον παίκτη για να δει αν αρχικά υπάρχει ενδιαφέρον από τον παίκτη, ο οποίος είδε με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να παίξει στην Ξάνθη, καθώς οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό έπεσαν στο κενό, ενώ η πρόταση που του κατέθεσε ο Ο.Φ.Η. φαίνεται πως δεν τον ικανοποιεί.

Μάλιστα, οι ιθύνοντες της ξανθιώτικης ομάδας έκαναν τη σχετική προεργασία ώστε να προσφέρουν στον Καραγκούνη ένα «πακέτο» που θα περιλάμβανε εκτός από το ποσό του συμβολαίου και άλλες παροχές, όπως σπίτι, αυτοκίνητο κλπ.

Μάλιστα – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές – έγινε και σχετική αναζήτηση στην Ξάνθη για σπίτι πολλών… τετραγωνικών και υπνοδωματίων (σ.σ. ο Καραγκούνης έχει τρία παιδιά)».

Ωστόσο, η ακριτική ΠΑΕ εξέδωσε μία ακόμη πρωτοποριακή ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει τη συγκεκριμένη φημολογία.

Η ανακοίνωση

Τελικά ευρέθη. Η SKODA ΞΑΝΘΗ νοίκιασε έπαυλη 5.000 τ.μ. με εξωτερική και εσωτερική πισίνα, με ελικοδρόμιο και με μικρή έκταση για το παιχνίδι του γκολφ για τον ποδοσφαιριστή που έρχεται να υπογράψει σ’ εμάς, τον κ. Καραγκούνη.

Καλό καλοκαίρι σε όλους σας.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.