Η δοκιμασία των γραπτών εξετάσεων θα περιμένει κάθε τρία χρόνια περίπου 100.000 υπαλλήλους, που θα είναι υποψήφιοι για την κάλυψη κάποιας από τις 29.000 θέσεις γενικών διευθυντώνΣύμφωνα με την 2η ανακοίνωση του ΕΟΠΠΕΠ καθορίστηκαν οι ημερομηνίες υποβολής της αίτησης σε έντυπη μορφή και των δικαιολογητικών στον ΕΟΠΠΕΠ, των υποψηφίων για συμμετοχή στις Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ , 1ης Περιόδου 2014.

Για τους αποφοίτους των δημοσίων ΙΕΚ οι ημερομηνίες υποβολής της αίτησης σε έντυπη μορφή (δηλαδή μετά την ηλεκτρονική υποβολή της, αφού εκτυπωθεί και υπογραφεί) και των απαιτούμενων δικαιολογητικών στον ΕΟΠΠΕΠ είναι από 23.7.2014 έως 01.08.2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τελευταία ημέρα κατάθεσης εξετάστρων (των αποφοίτων δημοσίων ΙΕΚ) στο λογαριασμό του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στην Εθνική Τράπεζα ορίζεται η 31.7.2014.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να συμβουλευθούν στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ την 1η , 2η και 3η ανακοίνωση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π , καθώς και τις οδηγίες εγγραφής στο σύστημα.

Επίσης οι απόφοιτοι των ιδιωτικών ΙΕΚ θα πρέπει να συμβουλευτούν την ανακοίνωση του ΕΟΠΠΕΠ για τις ακριβείς ημερομηνίες που ισχύουν για τους αποφοίτους Ιδιωτικών ΙΕΚ.

Το ακριβές πρόγραμμα των εξετάσεων και τα Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού και

Πρακτικού μέρους θα ανακοινωθούν από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μετά την 10.09.2014, αφού ληφθεί υπόψη ο αριθμός των υποψηφίων ανά ειδικότητα και Περιφέρεια

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ  www.eoppep.gr καθώς και στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ Γρεβενών  iek-greven.gre.sch.gr και στο τηλέφωνο του ΙΕΚ Γρεβενών 24620-84183.

 

 

Ο Δντής του ΙΕΚ Γρεβενών

Τσιουμπέρης Στέργιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.