Το #JewsAndArabsRefuseToBeEnemies άρχισε λίγο μετά τους πρώτους νεκρούς από την Ισραηλινή επιχείρηση στη Γάζα και ήδη σημειώνει παγκόσμια επιτυχία και αποδοχή.

STOP RACISME  ARAVES EVRAIOIΤα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλημμυρίσει τις τελευταίες ημέρες με φωτογραφίες Εβραίων και Αράβων να μοιράζονται ευχάριστες στιγμής ακόμη και κοινές ζωές, θέλοντας να δείξουν ότι οι δύο λαοί και οι δύο θρησκείες μπορούν να συνυπάρξουν.

Οι φωτογραφίες που εμφανίζονται στο hashtag #JewsAndArabsRefuseToBeEnemies ήταν μια ιδέα του εβραίου Αβραάμ Γκούτμαν και της παλαιστίνιας Ντάνια Νταρβίς, που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Hunter της Νέας Υόρκης. Ο Αβραάμ και η Ντάνια τράβηξαν μια φωτογραφία τους στην Washington Square Park και την δημοσίευσαν δίνοντας το έναυσμα για την διαφορετική αυτή εκστρατεία.

STOP RACISME 3 STOP RACISME 4 STOP RACISME 5 STOP RACISME 6 STOP RACISME 7 STOP RACISME 8 STOP RACISME 9 STOP RACISME 10 STOP RACISME 11 STOP RACISME 12 STOP RACISME 13 STOP RACISME 14 STOP RACISME STOP RACISME.PNG 2thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.