ΜΑΖΙΩΤΗΣΜε μια αιφνιδιαστική επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας ο Νίκος Μαζιιώτης μεταφέρθηκε το πρωί, απο το νοσοκομείο των φυλακών του Κορυδαλλού, στις φυλακές Διαβατών.

Υπό άκρα μυστικότητα άνδρες της αντιτρομοκρατικής τον παρέλαβαν από τις φυλακές και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας τον μετέφεραν στα Διαβατά.

Όπως γράφει η iefimerida.gr, η όλη επιχείρηση στήθηκε μετά από απόφαση του συμβουλίου των φυλακών- απαρτίζεται από τη διευθύντρια των φυλακών, τον αρχιφύλακα και την κοινωνική λειτουργό – το οποίο επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίας ο Νίκος Μαζιώτης είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο των φυλακών αλλά σύμφωνα με τον συνήγορό του Σπύρο Φυτράκη δεν είχαν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Στις φυλακές των Διαβατών ο Νίκος Μαζιώτης θα εκτίσει ποινή κάθειρξης 125 ετών που του έχει επιβληθεί για τη συμμετοχή του στον Επαναστατικό αγώνα ενώ σε βάρος του εκκρεμούν 5 κακουργήματα μετά την επεισοδιακή σύλληψή του στο κέντρο της Αθήνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.