πλοιοΣτο «νησί των ανέμων» βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η θαλαμηγός Vibrant Curiosity, το υπεροπολυτελές γιοτ Γερμανού δισεκατομμυριούχου, το οποίο έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων στη Μύκονο.

Πρόκειται για ενα γιοτ 85 μέτρων, εφοδιασμένο με δύο πετρελαιοκίνητες μηχανές, οι οποίες αποδίδουν συνολικά 4.680 ίππους και κινούν το σκάφος με μέγιστη ατχύτητα 18,5 μιλίων την ώρα.

Στο εσωτερικό της θαλαμηγού υπάρχει μια μεγάλη καμπίνα για τους ιδιοκτήτες, μια σουίτα VIP, αλλά και πολυτελείς καμπίνες για 14 φιλοξενούμενους.

Στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες, η θαλαμηγός «Vibrant Curiosity», ιδιοκτησίας Γερμανού δισεκατομμυριούχου, με αποτέλεσμα να τραβήξει τα βλέμματα όσων βρίσκονταν στην παραλία του Ορνού.

Το «Vibrant Curiosity», που κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Oceano και για την ναυπήγηση του δαπανήθηκαν περισσότερα από 82 εκατομμύρια ευρώ, διαθέτει μεταξύ άλλων και ελικοδρόμιο.



iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.