Ο πρώην τεχνικός της Προσοτσάνης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναλαμβάνοντας τα ηνία του Πυρσού στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝΣτο πρόσωπο του Γιώργου Γεωργιάδη του Σάββα βρήκαν οι ιθύνοντες του Πυρσού Γρεβενών τον νέο τεχνικό της ομάδας που θα την οδηγήσει τη σεζόν 2014-15 στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Έτσι, ο πρώην τεχνικός της Προσοτσάνης αντικατέστησε τον Πέτρο Τσούκλη στο… τιμόνι του Πυρσού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Νέος προπονητής για την ομάδα του Πυρσού Γρεβενών αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργιάδης του Σάββα. Ο νεαρός τεχνικός, με την πολυετή και γεμάτη τίτλους καριέρα στο χώρο του ποδοσφαίρου σαν ποδοσφαιριστής, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση και πιάνει αμέσως δουλειά. Η διοίκηση του Πυρσού Γρεβενών αναγκάστηκε να διακόψει την συνεργασία της με τον Πέτρο Τσούκλη λόγω του γνωστού προβλήματος με το δίπλωμα προπονητή. Σύσσωμο το Δ.Σ θέλει να ευχαριστήσει τον Πέτρο Τσούκλη για την προσφορά του στην ομάδα και να του ευχηθεί ότι καλύτερο για το μέλλον του».

onsports

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.